banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

”ESNAF BAŞ TACIMIZDIR ESNAFIN SIKINTILARINI ÇÖZMEK BİRİNCİL VAZİFEMİZ”
 Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Ali Zabun ve il teşkilat üyelerinin de katıldığı ziyarette Ateş, ve beraberindekiler , esnafla uzun sohbetler yaparak sorunlarını dinledi.Esnafın siftah etmeden dükkan kapatıyoruz şikayetine”Dışardan vatandaşlarımız bu şehre gelmezse esnaf kime mal satacak diyen Ateş,”Bugün bakıldığında Elbistan Malatya’dan, Pazarcık Gaziantep’ten, Göksun Kayseri’den, Andırın Osmaniye’den, diğer ilçelerimizde farklı illerden alışverişini yapıyor ve giderlerini karşılıyorlar.Bunun en büyük nedeni yerel idarenin yetersizliği ve de yanlış tutumudur.Biz halkımızın teveccühüyle göreve geldiğimizde öncelikle  bu kopukluğu ortadan kaldıracağız. İnsanlarda ‘Kahramanmaraşlıyım’ algısını yeniden yaratacağız. Merkezdeki vatandaşımızın yanında olduğumuz kadar ilçelerimizde yaşayan hemşerilerimizin de sorun ve sıkıntılarını  dinleyip çözümler üreteceğiz.İlçeleriyle bütün bir Kahramanmaraş inşa edeceğiz.”dedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel yönetimlerdeki başarılarına dikkat çeken Ateş: “Kahramanmaraş’ın sorunlarını biliyoruz.


Bu sorunları çözmek istiyoruz” dedi. Ateş sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Mevcut 2 ilçe ve belde belediyelerimizde arkadaşlarımız çalışıyorlar. 2’side ciddi hizmetler verdiler. Kamil Dalkara Pazarcık’ta son 2 yılda çok büyük hizmetler yaptı. Bizim referansımız olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel yönetimlerde çok başarılı olmasıdır. Mustafa Sarıgül’e bakarsanız, yerel yönetimlerde marka bir isimdir. Mersin’e bakarsanız çok güzel bir şehir olduğunu görürsünüz. 5 yıl önceki Gaziantep ile şimdiki Gaziantep’i kıyasladığınızda Celal Doğan döneminin ne kadar başarılı olduğunu görürsünüz. Türkiye’nin değil, Avrupa’nın en yıldız şehri olarak gösterilen Eskişehir’e baktığınızda da çok güzel bir şehir görürsünüz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak yerel yönetim yönetmesini biliyoruz. Yerel yönetim bizim işimizdir. Biz daha geniş, daha perspektif açıdan olaya baktığımız için öncelikle insanı merkeze koyduğumuz için o yüzden sosyal demokrat kentler daha gelişmiştir. Daha iyi hizmet alırlar. Bu anlamda da referanslarımız ortadadır. Biz Kahramanmaraş’ta hişzmet üretmek istiyoruz. Kahramanmaraş’ın sıkıntılarını çözmek istiyoruz.”




Esnafın sorunlarına kulak tıkayan yerel yönetim olamaz diyen Ateş,”
Esnafımızın sorun ve sıkıntılarını biliyoruz.Sorunlara kulak tıkayan bir idari yönetim olamaz. Bu sorunlar çözülemeyecek sorunlar değil. Yalnız üst üste eklenince büyük sorunlar haline geliyor. Biz bu sorunları çözecek bilgi ve donanımdayız. Halkımızın teveccühüyle göreve geldiğimiz takdirde bu sorunları kısa sürece çözüme kavuşturacağız.Esnafımızı sorun ve sıkıntılarından arındırıp gereken desteği sağlayacağız.”dedi.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol