banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

ERKOÇ VE AK PARTİ YÖNETİMİNDEN 10 OCAK ZİYARETLERİ
 Erkoç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarını ofislerinde ziyaret edip, görevlerinde başarılar diledi. AK Parti İl Başkanı Mehmet Eken, Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve diğer yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette ulusal ve yerel basın temsilcileriyle görüşen Erkoç, gazeteciliğin zorluklarına dikkat çekti.

Sabah Gazetesi Temsilcisi Sırrı Berk Arslan, AA Muhabirleri İsmail Hakkı Demir ve Ersoy Sevinç ile İHA Muhabiri Yusuf Taş’la buluşan Erkoç, gazetecilerin Kahramanmaraş’ın sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda gelişimine önemli katkılar sağladığını ifade etti.


Basın mensuplarının türlü zorluklarla mücadele ederek gece gündüz, yaz kış demeden emek sarf edip fikir ürettiğini dile getiren Erkoç, “Bizlerde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın mensuplarımızla birlikte olalım istedik. Gerçekten gazeteciler halkımızın sesi, gözü ve kulağıdır. Onların ne kadar özveri ile şehrimiz ve ülkemiz için çalıştıklarını biliyoruz. Onurlu ve bir o kadar da meşakkatli de bir iş olan gazetecilikte Kahramanmaraş’ın gelişmesinde ve büyümesinde her zaman yanımızda olan, basın meslek ilkelerine sadık gazeteci arkadaşlarımızın bu günü kutluyorum. Yerel ve ulusal basın olmak üzere tüm medya organlarında yer alan gazeteci arkadaşlarımıza, kardeşlerimize görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.


Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren basın mensupları ise bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de halkın doğru habere ulaşabilmesi için gerekli tüm gayreti göstereceklerini ifade ettiler.

Daha sonra AK Parti İl Başkanı Mehmet Eken, Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Ahmet Özdemir ve Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abid Vanlı’yı ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol