banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

DUMANSIZ HAVA SAHASI
 Kahramanmaraş Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak Tütün mamullerinin tüketimi, bireyin kişisel sağlığının yanı sıra büyük bir halk sağlığı sorunu olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu sorun günümüzde ülkemiz adına gerek maddi gerek sosyal anlamda kitlesel sorunlara yol açtığı gibi, ilimizin başlıca sorunlarından olan ağızotunun gerek yapım aşamasındaki katkı maddeleri, yapılış ve kullanış şeklinden kaynaklanan toksik etkileri ve gerekse kanserojen etkileri önemli ölçüde büyüktür. Gelecek nesillerimiz için de büyük bir tehdit oluşturmaktadır. Halkımızın sağlığını korumak için yapılan denetimler ve çalışmalara her vatandaşımız tarafından destek verilmesi ve özellikle örnek teşkil edecek konumdaki kişilerin ağızotu ve sigara kullanımını en aza indirmeleri çok büyük önem arz etmektedir.

Kahramanmaraş Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programları Kanser Şubesi Tütün Kontrol Birimi tarafından ilimizde 13 Dumansız Hava Sahası Denetim ekibimiz ile aralıksız 24 saat çalışma esasıyla denetimlerimiz devam etmektedir.

Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak Dumansız Hava Sahası denetim ekiplerinde göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı Polis Memurları Serkan ŞAHİNTÜRK, İbrahim YAMAN ve Tuğba KARAMAN’ a Halk Sağlığı Müdürümüz Dr.Ahmet YENER ve Müdür Yardımcımız Dr.Abid BAŞARICI tarafından plaket takdim edilmiştir. Kendilerine başarılar dileriz.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol