banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

DOĞU AKDENİZ KALKINMA AJANSI 54. TOPLANDI
 Kahramanmaraş Valisi ve DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kocatepe’nin başkanlığında yapılan toplantıya, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, DOĞAKA Kalkınma Kurulu Başkanı ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca,  Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük, Kahramanmaraş İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Özsoy, Osmaniye İl Genel Meclis Başkanı Selçuk Acar, Hatay İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Gülen ve DOĞAKA Genel Sekreter Vekili Onur Yıldız katıldı.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı Vali Şükrü Kocatepe: “Ocak ayı ile birlikte, 2014 yılı çalışma programı ve bütçesi çerçevesinde yeni bir çalışma dönemi içerisine giren Ajansımız, Aralık ayında ilan edilen iki yeni mali destek programı başta olmak üzere faaliyetlerine başlamıştır.

 Bu kapsamda 2014 yılının ilk fuar organizasyonlarının, 28 Ocak- 1 Şubat 2014 tarihleri arasında yapılacak İstanbul mobilya fuarı ve 30 Ocak – 02 Şubat 2014 tarihleri arasında yapılacak EMITT fuarı katılımlarıyla gerçekleştirilecektir. Bölge ekonomimizde önemli bir yeri olan turizm ve mobilyacılık sektörlerinde, Türkiye’nin en büyük, dünyanın da sayılı fuarları arasında yer alan her iki fuara da katılım Ajansımız organizasyonunda sağlanacaktır” dedi.

Toplantı sonrası Doğaka üyeleri Abdulhamithan Camii’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundular.







Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol