banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR EKEN Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

DOĞAN; ‘İSTİKRARA OY VERİN!’

 Orman Dairesi civarındaki işyerlerini ziyaret eden, vatandaş ve esnaflarla görüşen AK Parti MKYK üyesi Av. Metin Doğan, AK Parti’nin 1 Kasım seçimlerinden zaferle ayrılacağını, anketlerde bile çok çok ileride olduklarını, tek başına hükümeti kurarak, ülkede huzuru, barışı ve istikrarı sürdüreceklerini söyledi.

Ülkenin koalisyonlardan çok çektiğini de ifade eden MKYK üyesi Doğan, vatandaşları, esnafı dinledi, onların sorunlarının çözümü için elinden gelen gayreti sarf edeceğini vurgulayarak, herkesin oylarına talip olduklarını ve destek beklediklerini kaydetti.

BİRLİĞİMİZİ VE DİRLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAYACAK

Doğan, istikrarın sürmesi için ülkenin AK Partiye ihtiyacı olduğunu da ifade etti, “Ülkeyi bölmeye, kaosa sürüklemek isteyen,  çalışan hainler var. Dış güçler ve paralel yapı, içerdekilere destek veriyor. Kim ne yaparsa yapsın, huzurumuzu, birlik ve dirliğimizi bozamayacaklar. Hain terör örgütü PKK artık sonunun geldiğini biliyor. Çünkü sürekli yapılan operasyonlar, PKK’yı bitirdi. İçerdeki ve dışardaki yandaşları da ne kadar destek verirlerse versinler, bizi bölemeyecekler, kardeşliğimize, dostluğumuza darbe indiremeyecekler. Çünkü ülke büyük, çünkü bu ülke güçlü. AK Partinin olduğu yerde istikrar vardır, huzur vardır. Geleceğiniz için AK Partiye oy vermenizi bekliyorum” diye konuştu.

DOĞAN İLGİDEN MEMNUNDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğluna dil uzatanları bu halkın, bu ülke insanlarının affetmeyeceğini, onlara sandıkta ders vereceğini de iddia eden ve gittiği her yerde coşku ve alkışlarla karşılanan Metin Doğan, gördüğü ilgiden memnun olduğunu sözlerine ekledi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol