banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

DEVASA SALONUN ISITMASI YOK!

Kahramanmaraş’ın merkezine 5 dakikalık mesafede olan ve 120 dönümlük arazi üzerine inşa edilen Merkez Spor Kompleksi, 2018 yılında tamamlanarak hizmete açıldı. Atletizm sahasından futbol sahasına, tenis kortlarından basketbol sahasına kadar birçok spor dallarını içerisinde barındıran Merkez Spor Kompleksi, Türkiye’nin sayılı, bölgenin ve şehrin en büyük spor kompleksi konumunda bulunuyor. Milyonlarca lira harcanarak ve en küçük ayrıntısına kadar dikkat edilerek yapılan tesisin kapalı spor salonunda ısıtıcı sisteminin bulunmaması pest dedirtti. Son yıllarda kentte gerçekleştirilen birçok uluslararası ve ulusal şampiyonlarına ev sahipliği yapan spor salonunda ısıtıcı sisteminin olmaması hem sporcuların hem de seyircilerin tepkisine neden oluyor. WhatsApp ihbar hattımıza gelen bir görüntüde ise salonda antrenman yapan ilkokul çocuklarının ve velilerinin seyyar elektrikli ısıtıcıyla ısınmaya çalıştıkları görüldü.

SALONDA CUMHURBAŞKANI 2 KEZ AĞIRLANMIŞTI

 2018 yılında AK Parti Kahramanmaraş 6. Olağan İl Kongresi ve 2020 yılında ‘Kahramanmaraş'ın Kurtuluşunun 100. Yıl Dönümü Kutlamaları’ Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bu salonda gerçekleşmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı her iki programda da salonun ısıtma probleminin dökme gazla giderildiği de öğrenildi. Aradan geçen yıllara rağmen salonda bu eksikliğin giderilmemesi sorumsuzluğun bu kadarı dedirtti.

Kaynak: Manşet Gazetesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol