banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

DEMOKRAT PARTİ SAHAYA ÇIKTI

30 Mart Mahalli seçimleri için sıkı hazırlanan siyasi partilerden olan Demokrat Parti Kahramanmaraş teşkilatı, il başkanları Ahmet Gebel yanında Onikişubat Kadın Kolları Başkanı Selen Kamer, köy garajında esnafın coşkun karşılaması ile karşılaştılar.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet İşpir, esnafa ve vatandaşlara dumansız havayı sağlayacaklarını belirtirken, köy garajı sakinlerinin, vatandaşların köy garajının hemen üstündeki açıkta akan lağımların (dere yatağı) köy garajı esnafını tiksindirirken,”Bizi bu pis kokudan, lağım suyundan kurtarın!” yakınması ile karşılaştılar.

Kahramanmaraş DP İl Başkanı Ahmet Gebel ve partisinin belediye başkan adayları ile vatandaşları partiye çay içmeye davet ederken, kentin acil sorunlarına eğilecek ekibin kendileri olduğunu söyledi. 

  

KIRAT’I ŞAHA KALDIRIN

Vatandaşları dinleyen başkan adayları ve il teşkilatı, dürüst, şeffaf bir yönetim sergileyeceklerini, kurumun delikli kuruşuna helal getirmeyeceklerini belirtirken, bu seçimin çok farklı olduğunu, insanların partiye değil, adaya oy vereceklerini ileri sürdüler.  

Esnaf ziyaretleri sırasında, vatandaşlar partilileri coşku ile karşıladılar ve “Bunlardan çektiğimiz yeter, ne olur, şu kıratı şahlandırın!” tavsiyesinde bulundular ve AK Parti iktidarından yaka silktiklerini sözlerine eklediler.














Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol