banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

CHP  DULKADİROĞLU İLÇESİ BELEDİYE MECLİS ÜYE ADAYLARI SEÇİM HEYECANI YAŞADI
 Geçtiğimiz gün parti binasında gerçekleşen belediye meclis üye adayları  yapılan oylama sonucunda iki adayın aynı oranda oy alması ile birinci sıraya gelecek adayın belirlenmesi  ileri bir tarihe bırakıldı. Aynı şekilde üçüncü sıra belediye meclis üye adayının belirlenmesi de oyların üç aday arasında eşit olmasından dolayı sıralamanın yapılabilmesi için konunun il yönetimine gönderileceği bildirildi.

Öte yandan  liste sıralama seçimine katılan CHP Dulkadiroğlu ilçesi belediye meclis üyesi adayları yaptıkları ortak açıklamada kim hangi sıraya gelirse gelsin partimizin bütünlüğü ve seçimlerde alacağımız başarı için tek vucut olarak çalışacağımızdan kimsenin şüpesi olmasın ilçe yönetim kurulumuzun yaptığı demokratik çalışmadan dolayı da kendilerine teşekkür ediyoruz dediler.

CHP Dulkadiroğlu ilçe başkanı Avukat Barış Antürk ise yaptığı açıklamada; "Biz tüm adaylarımıza eşit mesafedeyiz. Bu nedenlede de listemizi seçimle oluşturmaya karar verdik. Kim hangi sıraya gelirse gelsin seçimlerde alacağımız başarı için belediye başkan adaylarımızla bir bütün olarak  çalışacaklarından eminim" dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol