banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

ÇAYIR: “KEŞKE PARTİLER EŞİT ŞARTLARDA YARIŞSA”
 Partisinin Kahramanmaraş 12 Şubat merkez ilçe belediye başkan adayı tanıtım toplantısında konuşan BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, ülke insanının ayrıştırıcı ve ötekileştirici tavır ve davranışlardan bıktığını belirtti.

KİMSEDEN DESTEK ALMIYORUZ
BBP’nin kendi imkanlarıyla siyaset yaptığını aktaran
Çayır, iktidar ve muhalefet partilerinin milletin parasını harcayarak seçim çalışması yaptığını kaydetti. Çayır şöyle konuştu: “Büyük Birlik Partisi’nin imkanları ortada ben burada parasızlıktan bahsetmeyeceğim. Ben Ak Parti'nin aldığı 190 trilyondan, hazineden sırf yerel seçimler için aldığı 190 trilyondan, CHP’nin aldığı 90 trilyondan, MHP’nin aldığı 50-60 trilyondan bahsetmeyeceğim. Kendi paraları değil, milletin hazinesinden paraları alarak ne yazık ki seçime gidiyorlar, seçimde milletin parasını harcayarak millete caka atacaklar, millete vaat edecekler, millet bunun farkında olmayacak. Bizim partimiz devletin bu yardımından herhangi bir şekilde yararlanmıyor. Biz kendi imkanlarımızla siyaset yapmaya devam ediyoruz. Keşke bütün partiler bu zeminde olsa ve eşit şartlarda yarışsalar.”


HİÇBİR KAVGANIN İÇERİSİNDE YER ALMAYACAĞIZ
Temiz siyaset yaparak milleten oy isteyeceklerini ifade eden
Çayır, “Hiçbir kavganın içerisinde yer almayacağız, kimseyi kâfirlikle suçlamayacağız, ortaklık bozuldu diye bir başkasını şu veya bu şekilde zemmetmeyeceğiz, kimseyi lanetlemeyeceğiz. Biz Allah, vatan, millet diyen herkesi kucaklayacağız. Yanımızda olmasalar dahi bizim için herkes kardeştir. Iktidarın yaptığı gibi yapmayacağız.” diye konuştu.


Konuşmasının son bölümünde AKP, CHP ve MHP’ye yüklenen
Çayır, “AK Parti'nin 3 dönemdir ortaya koyduğu politika ne yazık ki sona ermiş bulunuyor. Ak Parti'nin inandırıcılığı toplumda büyük bir huzursuzluğa, çözülmeye doğru yol almaktadır. Aynı şekilde CHP bildiğimiz CHP. Artık sosyal demokrat olmaktan çıkmış, umudunu ülkücülere ve sağ seçmene bağlamış bir siyasi organizasyon haline gelmiştir. MHPiktidar olmamak için kurulmuş ve iktidar olmamak üzere yemin etmiş yöneticilerin ortaya koyduğu tavırla resmi ortaya koyuyorlar. MHP’nin iktidar olmak ve iktidar olduktan sonra Türkiye ve dünyaya açılım yapmak gibi bir iddiası yok. Türkiye’nin şuan 4’üncü partisiyiz. Ama gönüllerin birinci-ikinci partisiyiz. Rahmetli genel başkanımız ‘gönüllerde taht kurduk ama bir türlü sandıkta yer edinemedik demişti’ inşallah bu seçim bu kırılmayı da beraberinde getirir.” şeklinde konuştu.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol