banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

BU YOLA ELİMİZ BOŞ ÇIKMADIK!
 11 Şubat Salı günü, CHP İl Başkanı Esat Şengül, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Av.Barış Antürk, Onikişubat İlçe Başkanı Salman Savranlı, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Ali Zabun ve parti teşkilat üyeleri ile birlikte Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük’ü ziyaret eden ve bir sunum gerçekleştiren CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş, birlikte düzenlediği basın toplantısında konuşan Ünal Ateş, kentin sorun haline gelen trafik, eğitim, sağlık ve altyapı sorunlarını partilerinin çözeceğini ileri sürdü, CHP’li belediye başkan adaylarının ve başkanlarının bu ülkede neleri başardığını örnekleri ve isimleri ile hatırlattıktan sonra, “Rant için değil, hizmet için yola çıktık arkadaşlarımızla. Ekonomik olarak Türkiye’nin ilk 10 kenti arasında bulunan Kahramanmaraş’ın, yaşanabilirlikte 62. sırada olması düşündürücü ve çelişki dolu. Bunun sorgulanması lazım. Halkımız hak ettiği yaşam standartlarına kavuşmak istiyor. Bunu sağlayacak olan da sosyal demokratlardır” diye konuştu.



AYAĞI YERE BASAN PROJELERİMİZ OLACAK

TSO Toplantı Salonunda Başkan Kemal Karaküçük ve yönetim kurulu üyelerine bir sunum gerçekleştiren, “Bizim öyle uçuk kaçık projelerimiz olmayacak. Dağları delip su getirecek de değiliz. Ayağı yere basan, sağlam ve insan yararına projelere üreterek geleceğiz” diyen Ünal Ateş, projelerini ve sunumunu projeksiyon vasıtasıyla TSO yönetim kurulu üyelerine gösterirken, bir yandan da soruları cevaplamayı ihmal etmedi.

Kent merkezi dâhil, ilçelere ilişkin de projeleri olduğunun altını çizen Ünal Ateş, rantsal dönüşümden değil, kentsel dönüşümden yana yerel yöneticilik sergileyeceklerini kaydetti, “Katılımcı, insan odaklı, barınma hakkı temelli kentsel dönüşüm yaklaşımı benimsenecek bu kapsamda öncelikle Kahramanmaraş kentsel dönüşüm master planı yapılacak. İlk etapta kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulan tüm alanlar belirlenecek, belirlenen alanlar kent bütünü değerlendirmeler ışığında ele alınacak. Herhangi bir kentsel dönüşüm noktasında, bu nokta kentten ne bekliyor, kent bu noktadan ne bekliyor, anlayışı ile çalışmalar yapılacaktır”  dedi ve STK merkezi hakkında bilgilerini basın mensupları ile paylaştı.


KENTİN EN ACİL SORUNU; ULAŞIM!

Kentin en önemli ve acil sorunlarından biri olan ulaşım sorunu için de düşüncelerini anlatan Ateş, ulaşım için; ulaşım planı yapmak, şehir içi otobüs toplu taşımayı dizayn etmek, toplu taşıma araçları, servis araçları ve taksilerin koordinasyonu ve denetimi ve ruhsatlandırılması yanında, trafik güvenliğini sağlayıcı her türlü hizmetleri sunmak için danışmanları ile sıkı hazırlık içinde olduklarını vurguladı, çevre ve kontrol hizmetleri ile, kültür ve sanata hizmetlerine ilişkin örnekler sergiledi, hayata geçirmek için belirlediği 146 projeyi başkan seçildiğinde hayata geçirmek için yoğun çaba içinde olacağının altını çizdi.


KARAKÜÇÜK; ATEŞ’E BAŞARILAR DİLİYORUM

Önümüzdeki günlerde, siyasi parti belediye başkan aday adaylarını odaya davet edeceklerini, onları dinleyeceklerini belirten TSO yönetim kurulu başkanı Kemal Karaküçük, CHP Belediye Başkan Adayı Ünal Ateş’i önceden beri tanıdığını, sunumunu beğendiğini söyledi, Oda’nın bir geleneği olarak, belediye başkan adaylarını davet edeceklerini kaydetti, “Bu bizim geleneğimiz. Partileri davet ediyor, onları dinliyor, projelerinden yararlanmaya çalışıyoruz. Hem üyelerimiz başkan adaylarını yakından tanıyor, başkan adayları da kendilerini ifade etme fırsatı buluyorlar. Başkan adayı Ünal bey güzel bir sunum gerçekleşti, kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol