banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

BÖLGENİN EN BÜYÜĞÜ BLUELAND PARK SEZONU AÇIYOR!

Mercan gölü, çeşitli oyun parkurları, yüzme havuzu, temiz ve nezih ortamıyla Türkiye’nin en önemli oyun ve eğlence parklarından biri olan Blueland Park, Ramazan ayıyla birlikte misafirlerini ağırlamaya başlayacak. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Blueland Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Şahinkanat, “Bölgenin en büyük oyun ve eğlence parkı olarak yeni sezonumuzu açıyoruz. Ramazan’da gün içerisinde ve iftar sonrasında çeşitli kültür ve sanat etkinlikleriyle misafirlerimize hizmet sunacağız. Bir taraftan pandemi diğer taraftan bu yıl uzun süren soğuk hava şartları nedeniyle evlerinde pek dışarı çıkmayan, yoğun iş temposundan yorulan insanlarımızı, özellikle havların güzelleşmesiyle birlikte dışarı çıkmak ve oyunlar oynamak isteyen çocuklarımızı şehrimizin ve bölgemizin eğlence dünyasına bekliyoruz. Çeşitli oyunların oynanacağı alanlarımızla, eğlenceli etkinliklerimizle insanlarımızın Ramazan aynı coşku içerisinde geçirmelerine katkı sağlamayı arzu ediyoruz. Tabi ki Ramazan ayının bereketiyle açtığımız Blueland’in yeni sezonu, bayramda ve yaz döneminde de şehrimize ve bölgemize en güzel oyun ve eğlence etkinliklerini sunmaya devam edecek” dedi.

 BU SEZON İÇERİSİNDE SÜRPRİZ ETKİNLİKLERİMİZ OLACAK

 İslam Âlemi’nin Ramazan-ı Şerif’ini de tebrik eden Blueland Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Şahinkanat, “Bu sezon içerisinde insanlarımızı ve çocuklarımızı eğlendirecek sürpriz etkinliklerimiz olacak. Bu yıl Expo 2023 alanındaki Blueland Park, kendinden çok söz ettirecek” diyerek, eğlence ve oyun tutkunlarına yeni müjdelerinin olacağı mesajını gönderdi.
 

Haber: Manşet Gazetesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol