banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR EKEN Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

BİLGİLİ’DEN DOĞAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
 İl Başkanı Metin Doğan ile yakın dostluğu sebebiyle hayırlı olsun demek için geldiğini belirten işadamı ve İşitme Engelliler Spor Federasyonu yönetim kurulu üyesi  Faruk Bilgili, “Sayın Başkan ile hukukumuz çok iyi. İl başkanı olduğunda sevindim.  Zira partimizi ve şehrimizi layıkı ile temsil edeceğine inandığım sayın Doğan ile, 30 Mart mahalli seçimlerinde sıçrama yapacağını, partisinin oy oranını artıracağına olan inancımı belirtmek isterim. Kendisine başarılar d iliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl başkanı Av.Metin Doğan ise, Faruk Bilgili’yi yakından tanıdığını, ziyaret ettiği için de ayrıca mutlu olduğunu belirterek, güzel temennileri için teşekkür etti.

Ziyarete sırasında AK Parti Milletvekili Dt.Sıtkı  Güvenç yanında kardeşi Ahmet Bilgili ve işadamı Mehmet Sait Çakallı ile diğer konuklar da hazır bulunurken, Başkan Doğan, herkesi kucaklayan bir strateji  güttüklerini sözlerine ekledi.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol