banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül dizi EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR

Bu haber kez okundu.

BBP ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
 30 Mart 2014 yerel seçimlerine az bir süre kalmasından dolayı ziyaretlerini sıklaştıran Oniki şubat belediye adayı Ali Kıvrak, bundan sonraki kalan zamanda ise, girmedikleri ev sıkmadıkları el kalmayacağını ifade etti.

Magralı mahallesi ziyareti sırasında halkın BBP ye olan sevgisinide gören Kıvrak, bu sevgiden dolayı memnun kaldığını söyledi.

Magralı mahallesi halkının olumlu tepkisi ile karşı karşıya gelen Kıvrak, tertemiz bir parti olduklarını, 30 Mart seçimlerinde iddialı bir şekilde çıkacaklarını söyledi.


Kıvrak konuşmasında; “30 Mart yerel seçimlerine az bir süre kaldı. Bu süreyi iyi değerlendirmemiz lazım. Kendi imkanlarımız ve gücümüz ile yolumuza devam ediyoruz. Hiç kimseden maddi destek talebimiz olmuyor. Girdiğimiz her mahalle her evden olumlu tepkiler alıyor. Hiç kimsenin bize karşı olumsuz bir davranışını görmüyoruz. Davamız ve milletimiz için elimizden ne geliyorsa fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Bizimle birikte hareket eden dava arkadaşlarımız bu zorlu yolda yürümeyi başından itibaren kabul ettiler. Kimsenin bu yolda menfaatlenme gibi bir düşüncesi yok. Bizde halkımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Sadece halkımız bize güvensin ve 30 Mart seçimlerinde doğru karar versinler. ” Dedi.

Kıvrak ziyaretlerini bundan sonraki süreçte artıracağını dile getirdi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol