banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN POYRAZ’DAN BASINLA SOHBET TOPLANTISI
 Belediye Lokali’nde gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Başkan Yardımcısı Fatih Ertaş, Başkanlık Danışmanı Zeynep Arıkan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Semerci ile basın mensupları katıldı.

Toplantıya icabet eden gazetecilere teşekkür ederek: “Öncelikle davetimize icabet ederek geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Hepinizin gününü en içten dileklerimle kutlarken, yarınlarınızın daha güzel günler olmasını diliyorum.  Normalde bir akşam yemeğinde bir araya gelmek istemiştim ancak başka bir program varmış sizden gelen talep doğrultusunda sohbet toplantısına dönüştürdük. Şimdi isterseniz siz sorun ben cevap vereyim” diye konuştu.

Daha sonra gazeteciler Başkan Poyraz’a, gerek siyasi anlamda gerekse belediye hizmetleri konusunda birçok soru yönelttiler.

Hepsine ayrı ayrı cevap veren Başkan Poyraz, gerek siyasi yaşamında gerekse iş hayatındaki bazı anıları basın mensupları ile paylaştı ve belediye hizmetlerine ilişkin bilgiler aktardı.










Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol