banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

ATTARLAR ODASINDA GÜLER RAKİPSİZ!
 Attarlar Odası Başkanlığı görevini başarı ile yürüten, üstelik de mücadeleci tavrı ile bilinmek biryana, olmayan odayı yoktan var eden, kimsenin tanımadığı odayı insanlara hatırlatan, kamuoyuna tanıtan, Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine bağlı en gayretli, en sosyal, en aktif odaya dönüştüren Başkan Cuma Güler, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Atarlar Odası’nın bin’e yakın üyesi var, aktif olarak.

Bir de rakibi var bu seçimde. Ancak görüştüğümüz esnaflar, kendilerini en iyi şekilde temsil ettiklerine inandıkları Cuma Güler’in şansının daha fazla olduğunu söylüyorlar.


NOKSANLIKLARIMI TAMAMLAYACAĞIM

Başkan Cuma Güler’in kazanırsa bu ikinci dönemi olacak. Eksikliklerinin olduğuna inanıyor. Ama bunları tamamlamak, esnafının dertlerine merhem olabilecek çareleri, çözüm önerilerini de bildiğini söylüyor.

Yeniden üyelerin desteğini aldığında, üyelerinin teveccühüne mazhar olduğunda 150 üyeden oluşan bir kooperatif kuracak. Bir Atarlar Çarşısı oluşturacak. Esnafı bir çatı altında toplamak adına…

Güler, ilk seçiminde rakibine 300 ay fark atmıştı. Bu kez hedefi 500 oy fark atıp, güven tazelemek. Buna kesin gözüyle bakıyor.

Attarlar Odası 16 Ocak’ta seçime gidiyor. Yeri de Paris Düğün Salonu…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol