banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR EKEN Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

ARTIK SEÇİM BÜROSUNDAYIZ !
 “Aday oluruz olmayız, önemli olan partimizdir” diyen Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Sabancı, her şeyin nasip ve kadere bağlı olduğunu ifade etti, “Rabbimi kısmet ederse bundan sonra aday olarak çalışmalarımızı sürdürürüz. Daha önce de söyledim, Rabbim elimizi güçlendiriyor. Zaten elimizi hiç bırakmadı” dedi ve son günlerde genel başkanı R.Tayyip Erdoğan ile AK Parti’ye karşı oynanan oyunlara değindi, “Millet bu oyunları, oyuncuları ve figüranları gördü, ama uyandı. Bunlar olurken insanlar partimize ve genel başkanımıza daha çok sarıldılar, sahip çıktılar ve destek oldular. Biz de bu yolda daha çok gayret göstermek zorundayız” diye konuştu.


BAŞBAKANI YEDİRMEYECEĞİZ!

Son günlerin en çok kullanılan kelimelerinden olan yedirme olayına da işaret eden Sabancı, Genel Başkanları Erdoğan’a inandıklarını, bu milletin kol kanat gerdiğini, başbakanına sahip çıktığını belirterek, “Partimize, Genel Başkanımıza şehrimize hep birlikte sahip çıkmak zorundayız. Büyükşehir belediye başkanımıza destek olmalıyız. Teşkilatımızla, milletvekillerimizle el ele vererek, bu partinin güçlenmesi, daha çok oylarını artırabilmesi için bir aday gibi çalışmak gerekiyor. Biliyorsunuz, ülkemiz üzerine kara bulutlar gezdirmeye çalışıyorlar. Son günlerin slogan sözünü tekrarlıyorum, başbakanımızı yedirmeyiz kimseye. Bunu hep birlikte yapacağız” dedi ve seçim bürosunun hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.













Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol