banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

ARMONİ, DÜNYA MUTFAĞINA KAHRAMANMARAŞ İMZASI ATIYOR

Armoni, Dünya Mutfağına Kahramanmaraş İmzası Atıyor Armoni mutfak gereçleri, yıllık 7 milyon üretim kapasitesi ile Kahramanmaraş’tan dünyaya tava ve tencere ihraç ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Atlıhan Altunbaş, “Katma değerli ürünler üreterek ihracatımızı artırmayı hedefliyoruz” dedi.
 

KATMA DEĞERLİ ÜRÜNLER ÜRETEREK İHRACATIMIZI ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Atlıhan Altunbaş, hedeflerinin ihracattaki payını artırarak ülkeye daha fazla döviz kazandırmak olduğunu söyledi. Altunbaş, “ Kahramanmaraş Türkiye'de metal mutfak eşyası konusunda üretim üssü. Şehrimiz Kahramanmaraş’ta üretilen ürünler, dünyanın dört bir yanına dağılıyor. Kahramanmaraş bu sektörde kalitenin merkezi konumunda bulunuyor. İyi bir pazarımız var. Gittiğimiz her pazar ve ülkede sattığımız malın bir sonraki ay daha fazlasını satmak suretiyle güvenimizi her gün biraz daha iyileştiriyoruz. Her ülkenin mutfak kültürü farklılık gösteriyor. Biz de çalışmak istediğimiz ülkelere uygun tasarımlar yaparak tüm dünya mutfaklarına hitap ediyoruz. İhracatta daha ileriyi hedeflemenin en önemli yollarından biri ise markalaşmaktan geçiyor. En küçük firmanın dahi yerelden genele kocaman bir marka haline gelebileceğine inanıyoruz. Katma değerli ürünler üreterek ihracatımızı artırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Manşet Gazetesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol