banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül dizi EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR

Bu haber kez okundu.

ALCAZAR OTELİ TÖRENLE AÇILDI

Konukları ağırlamak, rahat ettirmek için kolları sıvayan, Bertiz yöresinin delikanlı evladı Yusuf Kökünöz, yatırım alanını genişletti, otelciliğe de katkı sağlamak amacıyla, sahibi olduğu ALCAZAR Oteli’ni törenle hizmete soktu.

12 Şubat günü, siyasilerin, vatandaşların ve partililerin yoğun olduğu bir günde, otelin açılışı gerçekleşirken, davul zurnalar açılışa renk kattı, oyunlar oynandı, halaylar çekildi, bu mutlu günde de Kökünöz’u dostları, arkadaşları yalnız bırakmadı.

Valilik karşısındaki Dedezade Sokak’ta açılan ve hizmete giren 3 yıldızlı ALCAZAR Oteli’nin açılış törenine katılanlar arasında siyasiler ağırlıktaydı.


ŞEHRİMİZE YAKIŞIR BİR TESİS OLDU

Açılış için çok heyecanlı bulduğumuz işadamı ve otel sahibi Yusuf Kökünöz, “Şehrimizin bu kutlu gününde, atalarımızın bize emanet ettiği bu güzide şehirde, şehrimize yakışır bir tesis açmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Kökünöz, Kahramanmaraş Merkezde bulunan, tüm resmi kurumlara ve tarihi yerlere yürüme mesafesinde olan, kapalı yüzme havuzu, saunası, fitness salonu ve modern imkanlarla donatılmış odalarıyla nezih ortamı ve tecrübeli personeliyle hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Kökünöz, “Müşterilerimize, konuklarımıza, misafirlerimize rahat edebilecekleri bir ortam hazırladık. Hizmetin en kalitelisini sunma kararı aldık. Kendi evinizdeki rahatlığı burada da bulacaksınız. Sıcak ortam Alcazar’da…” diye konuştu.

Otel Alcazar olarak Kahramanmaraş’a bir artı değer katmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Kökünöz, açılışa katılan tüm konuklara teşekkür etti.


OTEL ALCAZAR – KAHRAMANMARAŞ’TAKİ EVİNİZ

İsmini İspanya’nın Toledo şehrinde bulunan Alcazar Sarayından alan Otel için kurdela kesimine katılan AK Parti İl Başkanı Av.Metin Doğan ve milletvekilleri Dt.Sıtkı Güvenç, Yıldırım Ramazanoğlu, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Necati Okay ile çok sayıda partili, vatandaş ve basın camiası katılırken, Otel sahibi Yusuf Kökünöz, konukları misafir odasında ağırladı, onlara ikramlarda bulundu, geldikleri için, açılışa renk kattıkları için teşekkür etti…

Açılışa katılan siyasiler ve konuklar, 3 yıldızlı Otel şehrimize ve turizm camiasına hayırlı olması dileğinde bulundular.




 




 




 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol