banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

AKSU MAHALLESİ TAMAM !..
 Dün akşam Aksu Mahallesinde  özel ev ziyareti , mahalle toplantısı yapan ve mahalle sakinlerine seslenen Ak parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvneç, il başkanı Metin Doğan, Dulkadiroğlu ilçe başkanı Ömer Debgici , Belediye Başkan adayı Necati Okay, Aksu mahallesinden sandıklara gitme ve oy patlaması sözü aldılar..

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Ömer Debgici: “ 30 Mart seçimlerinde bir oyun çok önemi var, bu bir mahalli seçim değil, bir anlamda hükümetimizin güven oyu , yani sizin seçtiğiniz hükümetin arkasında durma seçimine dönüştü, Halkın kurduğu hükümete sahip çıkma seçimine dönüştü..bunun için sizlerden Başbakanımız, Türkiye Sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan ‘a destek ve oy istiyoruz, sandıklara sahip çıkın, hükümette destek olun” dedi.

Ak Parti Kahramanmaraş il başkanı Metin Doğan: “ Biz Osmanlının devamı bir milletiz ejdadımızın toprakları üzerinde bugün 110 devlet bulunmakta ve Allah’ın vermiş olduğu yer altı zenginlikleri de bu topraklarda bulunmakta , ne var ki batı her zaman olduğu gibi fitnesini Müslüman ülkelerin içine sokarak , kan ve göz yaşı eksik olmuyor..

Osmanlı bu coğrafya da 750 yıl devlet olmuş, bunun 400 yılı Dünyanın süper gücü olarak kendini göstermiş, din, dil, ırk, ayrımı yapmadan herkese adalet götürmüştür..

Komşumuz Suriye, Irak, Mısır, Çin, Dünyanın neresinde bir Müslüman varsa oradaya fitne sokuyorlar.. Kan var, Göz yaşı var.. bu sebeple Başbakanımız mazlumların sesi olmakta , yapılan darbeye , darbe diyen tek liderdir.. Müslüman ülkelerin umudu başbaşakınızdadır.. bunun için bugün oy vermek hükümette destek olmak ayrı bir önem kazandı..

Metin Doğan: “ Tüm bunların son bulması için Müslümanların lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ‘a her zamankinden çok fazla destek vermemiz gerekiyor.. aslında bu bir mahalli seçim, mahalli seçimlerde aday faktörü çok ön planda görülür ama, bugün adayları bir yana bırakarak biz oylarımızı Ak partiye vereceğizi.. Başbakanımıza destek olacağız..



Ak Partinin adaylarının tamamı pırıl pırıl insanlar, hepsi bir birinden değerli, Allah’ın izni ile Kahramanmaraş’ta seçimleride açık ara önde kazanacağız ama biz sizden her zaman ki den daha fazla oy istiyoruz, çünkü yatırımların devam etmesi için bu seçimlerden güçlü çıkmalıyız ” dedi.

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan adayı Necati Okay da yaptığı konuşmada: “ Çok defa anlattım bir kere de burada anlatmak istiyorum, Kahramanmaraş artık merkez de üç belediye var..

Aksu Mahallesi : Dulkadiroğlu ilçesi sınırları içinde olan bir mahalle, Kaymakamımız 5 ay önce geldi çalışmaya başladı.. tüm müdürlükler kuruldu veya kurulmaya devam ediyor, 1 Nisan dan sonra artık hizmeti Kaymakamlık, ilçe müdürlükleri, Dulkadiroğlu belediyesinden alacaksınız..

Adana yolu, Azarbaycan bulvarı, Uzunoluk, Akdere bu yanı Dulkadiroğlu, karşı taraf ise Onikişubat ilçesi ..

Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı ben oldum, Onikişubat Belediye Başkanı adayımız, eski belediye başkanımız, milletcvekilimiz, planlamacı Hanefi Mahçiçek ağabeyimiz, oldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız ise il başkanımız Fatih Mehmet Erkoç bey oldu ve sizlere hizmet etmek için geliyoruz..



Kahramanmaraş çok büyüdü, bir tek belediye hizmet veremiyordu diyen Necati Okay:” Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, artık Kahramanmaraş Büyükşehir olmalı daha güzel hizmet almalı, diye hatırlarsanız Hafız Ali Efendi meydanında söz vermişti, bu sözünü yerine getirdi, artık Kahramanmaraş büyükşehir, iki ilçe belediyesi ve Büyükşehir belediyesi kordineli bir şekilde Kahramanmaraş’a hizmet verecek.. yani bugün bir belediye ile verilen hizmet 3 belediye tarafından verilecke bunun sonucu olarak 5 yıl sonra Kahramanmaraş Türkiye’nin en moderne şehirlerinden biri olacaktır..

Onikişubat ilçemizle – Dulkadiroğlu ilçemiz kıyaslandığında arada çok fark var ama biz bunu kısa zamanda kapatacağız diyen Okay: “ Sizlerden önce Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan için oy istiyorum, sonra kendimiz için oy istiyorum, ben iddalıyım, Türkiye de büyükşehirler içinde en fazla oy alarak seçilen belediye başkanı olmak istiyorum, Allah bizlere görevi nasip ederse : ilk işimiz bir ilçe merkezi kurmak olacaktır.. Büyük bir meydan etrafında toplanan kamu kurumları ve ilçe merkezi cazibe merkezi oluşturacağım daha sonra kentsel dönüşüm ve gece kondu ile mücadele başlayacak ve herkesi birinci sınıf konutlarda yaşatmak bizim görevimizdir,” dedi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç de yaptığı konuşmada: “Ak parti iktidara geldiğinde Türkiye de kişi başı milli gelir 3 bin doları geçmez iken bugün 11 bin doları buldu , başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ,” Bu yetmez kişi başı milli gelirimiz 25 bin dolar olacak” diyor..

Türkiye kendisine bir hedef koydu: 2023 Cumhuriyetin yüzüncü yılı, Bugüne varmak içinde ortaya proje koydu, neydi bu ? hatırlayın : 3. Boğaz köprüsü, Kanal İstanbul, 3. Hava limanı, Nükler santral , Kendi gemesini, uçağını, yerli otomobilini yapan , kendi uzay gemesini yapan bir Türkiye dedi, hükümet düğümeye bastığı gün Gezi Parkı olayını çıkardılar..



Hatırlayın, hafızanızı kontu rol ediniz: Başbakan ile görüşüp dışarı çıkıp basın açıklaması yapanlar ne diyordu: “ Kanal İstanbul yapılmayacak, Hava alanı ve 3. Köprüden vaz geçilecek, Nükler santral istemiyoruz.. “ Bu gün aynı zihniyet 17 Ocak operasyonu yaptı.. Devlet içinde pareler yapılanma ile yurt içi ve yurt dışı destekçileri ile ülkemizi yıkmaya çalıştılar..

Bunlar Türkiye’in kalkınmasını istemiyorlar, Irak gibi, Suriye gibi iç savaşla boğuşan bir ülke olmasını istiyorlar.. işte bu sebeple bu seçim mahalli seçim olmaktan çıktı.. bu seçim ya var olacağız ya da yok olacağız bunun seçimi haline geldi..

Bir oy bir oy, bugünden başlayarak, bu millet partisine sahip çıkmak için hısım , akraba, komşularımız dolaşarak Ak partiye , başbakan Recep Tayyip Erdoğan oy isteyeceğiz, varmısınız Başbakanımıza oy istemeye, Varmısınız, Kahramanmaraş’a en çok oy veren il yapmaya ! “ diyerek vatandaşlardan söz aldı.

Aksu mahallesi sakinleri: en çok oyu biz vereceğiz, Aksu Mahallesi tamam, bizden başka partiler oy çıkmaz, biz başbakanımızın arkasındayız diyerek söz verdiler..



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol