banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

34 YILLIK SALTANAT YIKILACAK!
 Bilindiği üzere, mahalli seçimler için ilçe belediye başkan adayları merak konusu olmaya devam ederken, oda seçimleri de mahalli seçimlere kadar vatandaşın ilgisini çekiyor.

Bu bağlamda, 23 Ocak Perşembe günü yapılacak olan Terziler ve Konfeksiyoncular Odası seçimi de bütün heyecanını korurken, 34 senelik başkan İhsan Kurtarın saltanatına son vermek üzere yola çıkan, üstelik de projelerini yanına alarak esnaf ziyaretlerini sürdüren genç yetenek,  ÜÇLER TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Muhlis Akkurt, Megapark Hastanesi bitişiğine açtığı seçim bürosu ile seçim startını çok erken verenlerden.

Çağlayancerit ilçesi dâhil, 448 üyeye sahip Terziler ve Konfeksiyoncular odası Perşembe günü genel kurula gidiyor ve bu seçimi kazanmaya azmeden, esenafuın talep ve sıkıntılarını çok iyi bildiğini söyleyen, bu bağlamda meslektaşlarının yoğun talep ve ısrarı üzerine aday olduğunu belirten genç başkan adayı Muhlis Akkurt, “Mevcut yönetim senelerdir kendine ait bir dünya kurdu, bu dünyaya kimseyi almadılar. İstişareden kaçtılar, esnaftan uzak durdular. Artık yolun sonu göründü. Biz bu yola ciddi çalışmalar, ciddi projelerle çıktık. Allah’ın izni ile bu seçimi alacağız. ” dedi ve ortak akılla odayı  yöneteceklerinin altını çizidi.

BAYRAK ARTIK GENÇLERİN ELİNDE OLMALI

Kendisi ile görüştüğümüz bazı esnaflar, 34 yıllık saltanatın artık sonuna gelindiğini ifade ederek, bayrağı artık gençlerin taşıması gerektiğine inandığını söylediler.

Başkan adayı Akkurt, muhtemelen Çarşamba günü yönetim kurulu üyeleri ile düzenleyeceği basın toplantısında hem projelerini açıklayacak, hem de basının sorularını cevaplandıracak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol