banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR EKEN Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

SANKO HOLDİNG 120. YILINI KUTLUYOR

SANKO Holding’in 120 yıllık serüveni, her zaman yenilikçi ve öncü olma vizyonuyla şekillendi. Şirket, faaliyet gösterdiği tüm alanlarda, ülkemize katkı sunma konusunda gösterdiği kararlılık ve azimle, sürdürülebilir bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyor.

SANKO Holding, bu anlamlı yıldönümü vesilesiyle yaptığı açıklamada, "120 yıllık bir geçmişe sahip olmanın gururunu yaşarken, bu mirası geleceğe taşımak için aynı heyecan ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Ekonomik ve sosyal alanda yarattığımız değerlerle, önümüzdeki yıllarda da ülkemize katkıda bulunma hedefimizi sürdüreceğiz" dedi.

Bu önemli dönüm noktası, SANKO Holding'in sadece geçmişteki başarılarını değil, aynı zamanda gelecekte gerçekleştireceği projelerle de adından söz ettireceğinin bir göstergesi. SANKO Holding, yenilikçi ve sürdürülebilir çözümlerle Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanında etkisini hissettirmeye devam edecek.

SANKO Holding ailesi, bu özel yıldönümünü kutlarken, geleceğe dair umut dolu bir vizyonla çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. “120 yıllık mirasımızı geleceğe taşıyoruz” sloganıyla yola çıkan şirket, nice başarılı yıllara imza atmayı hedefliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol