banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

AHMET ÖKSÜZ GÜVEN TAZELEDİ

İstanbul Tekstil Ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda, Tek liste olarak seçime giren Kahramanmaraş’ın yetiştirdiği ve kahraman şehri her platformda temsil eden KİPAŞ holding yönetim kurulu üyesi başarılı iş insanı Ahmet Öksüz, yeniden başkan seçildi.

Bir önceki dönemde başarılı çalışmalarıyla ve projelerle ön plana çıkarak bunları bir bir hayata geçiren ve yeni başarılara imza atarak adından sıkça söz ettiren İTHİB Başkanı olan Ahmet Öksüz, yeni dönemde güven tazeledi.

Seçim sonrası yaptığı açıklamada Ahmet Öksüz, "Seçim sonuçlarının tüm sektör paydaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. 4 yıl önce gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuzda sektörümüze bir söz verdik.

Sektörümüzü dünyanın en büyük 5 tedarikçisinden biri yapacağız dedik. Bugün ise dünyanın en büyük 5. tekstil ihracatçısı olmanın gururunu birlikte yaşıyoruz. Yeni dönemde de İTHİB yönetim kurulu olarak Türkiye İhracatçılar Meclisimizin öncülüğü ve Ticaret Bakanlığımız destekleriyle Türk tekstili için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol