banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKO ORTAOKULU TEOG’DA BAŞARISINI GÖSTERDİ

Milli Eğitim Bakanlığınca kasım ayında yapılan sınav sonuçlarına göre Özel Sanko Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri genelde yakaladıkları yüzde 90 ortalama ile başarılı bir sonuç elde etti.

Özel Sanko Ortaokulu Müdürü Handan Şahintaş,TEOG Sınavında öğrencilere 20’şer sorunun sorulduğu Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji dersleri için 4, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Yabancı Dil ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi için ise 2 katsayısının o dersin puanıyla çarpılarak hesaplanacağını belirtti.

II. Dönem yapılacak olan Merkezi Sistem Ortak Sınavlarının da bu puanlamada önemli rol oynayacağını ifade eden Şahintaş,“TEOG puanları 700 puan üzerinden değerlendirilecek. Ancak puanlama bu kadar ile sınırlı kalmayacak. TEOG sınavının yüzde 70’i, 6.,7.,8. sınıf ortalamalarının yüzde 30’u alınarak ortak puan hesaplanacak ve 500 puan üzerinden bir puan belirlenecek” dedi.

İkinci dönem Merkezi Sistem Ortak Sınavlarının 28-29 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirileceğini ve sonuçlarının Haziran 2014’te açıklanacağını kaydeden Şahintaş, başarılarından dolayı öğrencilerini kutladığını bildirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol