Öne Çıkanlar TARIM ve İNSAN KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ BAYDEMİRLİ GRUP YOLU ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR BASKETBOL İL BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KARAKOÇ

Bu haber kez okundu.

TÜRK CHOPPER DULKADİROĞLU’NDA
 Kahramanmaraş Türk Chopper gurubu ile Dulkadiroğlu Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği motosiklet buluşmaları bu yılda coşku ile gerçekleştirildi. Bölge illerden de katılımın yoğun olduğu etkinlik şehir turu ve tarihi mekanların gezilmesiyle tamamlandı.
Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen motosiklet buluşmaları, Dulkadiroğlu Belediyesi’nin önderliğinde yapıldı. İlçenin tarihi mekanlarının gezildiği motosiklet turunda ise son durak Mutfak Müzesi oldu. Bölge illerden çok sayıda motosikletçinin katıldığı etkinlikte Mutfak Müzesi ziyaretçilerini kendine hayran bıraktı.
Konuyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şehrin tarihi ve kültürel değerlerini ön plana çıkarmak adına yaptıkları çalışmaları bu gibi etkinliklerle tanıttıklarını söyledi. 12 Şubat Kurtuluş Bayramı etkinlikleri kapsamında böyle bir etkinliğe imza attıklarını anlatan Başkan Okay, “Bu gibi etkinliklerle hem ilçemizi hem de şehrimizi tanıtıyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol