Başkan Mehmet Karaca, ilçenin farklı noktalarında yapılan çalışmalara ilişkin şu açıklamalarda bulundu:
ÇAKIROĞLU MAHALLESİ – YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI
Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, Çakıroğlu Mahallesi’nde trafik akışını rahatlatmak ve ulaşım konforunu artırmak amacıyla yol genişletme çalışmalarının devam ettiğini duyurdu. Çalışmaların, mahalledeki günlük trafik yoğunluğunu azaltmayı hedeflediğini ifade eden Karaca, “Bu projeyle mahallemizdeki ulaşım daha güvenli ve daha rahat bir hale gelecek. Genişletilen yollar sayesinde, Çakıroğlu Mahallesi sakinlerinin hayatı daha kolaylaşacak.” dedi.
KILILI MAHALLESİ – YOL DÜZENLEME ÇALIŞMASI
Başkan Karaca, Kılılı Mahallesi’nde başlatılan yol düzenleme çalışmalarına da değindi. Mahalledeki yolların düzgün zeminle kaplanacağını ve böylece hem güvenliğin hem de konforun artırılacağını belirten Karaca, “Kılılı Mahallesi’ndeki yol düzenleme çalışmaları, burada yaşayan vatandaşlarımızın günlük ulaşımını büyük ölçüde kolaylaştıracak. Hem estetik açıdan hem de ulaşım açısından büyük bir iyileştirme sağlayacağız.” dedi.
UZUNSÖĞÜT MAHALLESİ – YOL DÜZENLEME ÇALIŞMASI
Uzunsöğüt Mahallesi’nde de altyapı iyileştirme çalışmalarına devam ettiklerini açıklayan Başkan Mehmet Karaca, mevcut yolların bozulan ve deforme olan alanlarını yenileyerek daha güvenli ve uzun ömürlü yollar oluşturduklarını söyledi. Karaca, “Uzunsöğüt Mahallesi’nde bozulan yolları modern malzemelerle yeniliyoruz. Bu sayede mahalledeki ulaşım ağını daha sağlam ve güvenli hale getiriyoruz” ifadelerini kullandı.
YEŞİLYURT MAHALLE CAMİİ – ÇEVRE DÜZENLEMESİ
İbadethanelerin çevresine önem verdiklerini vurgulayan Başkan Karaca, Yeşilyurt Mahalle Camii’nin çevre düzenlemesiyle ilgili yürütülen çalışmaların hem estetik hem de fonksiyonel bir alan yaratmaya yönelik olduğunu belirtti. “İbadethanelerimizin çevresini düzenlemek, hem görsel açıdan hem de fonksiyonel olarak değer kazandırmak için önemli bir adım. Yeşilyurt Mahalle Camii’nin çevre düzenlemesiyle daha estetik ve temiz bir kullanım alanı sunuyoruz” dedi.
ŞEHİT POLİS ALİ AKÇİÇEK ANAOKULU – PARKE TAŞI ÇALIŞMASI
Çocukların eğitim aldığı alanlarda güvenliğin en üst düzeyde tutulmasının önemine değinen Karaca, Şehit Polis Ali Akçiçek Anaokulu çevresinde parke taşı uygulamaları yapıldığını duyurdu. “Miniklerimizin eğitim aldığı alanların çevresindeki yolları daha güvenli ve düzenli hale getiriyoruz. Bu çalışma, öğrencilerimizin ve velilerimizin daha sağlam ve temiz bir ulaşım alanına sahip olmalarını sağlayacak.” diye konuştu.
DAHA YAŞANABİLİR BİR İLÇE İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, ilçede hayata geçirilen projelerin sadece yol ve altyapı çalışmalarından ibaret olmadığını, aynı zamanda çevre düzenlemesi, güvenlik önlemleri ve yaşam kalitesini artıran pek çok yeniliği de kapsadığını belirtti. “İlçemizin her mahallesinde daha yaşanabilir, daha düzenli ve daha güvenli bir ortam oluşturmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” diyen Karaca, ilçenin her köşesinde önemli iyileştirmelerin yapıldığını ve bu projelerin ilçeye değer kattığını vurguladı.
Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, ilçedeki yatırımların yalnızca bugünü değil, geleceği de şekillendireceğini belirterek, ilçedeki her çalışmanın daha güçlü bir Türkoğlu için atıldığını ifade etti. Bu kapsamda, Türkoğlu Belediyesi’nin gelecekte de halkın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak projeler üretmeye devam edeceği belirtildi.





