Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KERVAN@KALE’DE AKŞAM BULUŞMASI

Orman yangınları başta olmak üzerde, ülkenin ve Kahramanmaraş’ın yerel sorularının da gündeme getirildiği, tartışıldığı yemekli toplantı sırasında ülkeyi kasıp kavuran orman yangınları sebebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş’a gezisinin ileri bir tarihe ertelendiği haberi geldi.

Şairlerin sultanı Necip Fazıl Kısakürek’ten şiirlerin okunduğu yemekli toplantıya ülkenin dört biryanından gelen gençler kadar Ankara ve Kahramanmaraş siyasetinin üst düzey siyasetçileri katıldı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EV SAHİBİYDİ

Ankara’dan buluşma için geleneler onuruna verilen yemeğin ev sahibi olarak Büyükşehir Belediyesi, yani Başkan Hayrettin Güngör olurken, AK Parti milletvekillerinin tamamı katılırken, Erkan Kandemir, Hayrettin Güngör, Mahir Ünal ve diğer konuklar sırasıyla kervan@alpedo yönetim kurulu Sami Kervancıoğlu’nun hazırladığı dondurma şova katıldılar, satır ve balta ile dondurma kestiler.

81 il’den gelen gençler kervan@kale’ye ve yemeklere hayran kalırken, orman yangınları sebebiyle acılarının, üzüntülerinin büyük olduğunu söylerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın buluşmayı ileri bir tarihe ertelemesine üzüldüklerini belirttiler.

YEMEKLİ GECEYE KİMLER KATILDI?

Mekan sahipliğinin Sami Kervancıoğlu’nun yaptığı, elleriyle konuklara dondurma ikramında bulunduğu yemekli toplantı samimi bir ortamda geçerken, AK Parti Gurup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, ilçe belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları katıldılar.

Geceye katılan konuklar ev sahipliği ve ikramları için Kervancıoğlu’na teşekkür ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol