banner1572
Öne Çıkanlar ULU CAMİDE ÇANAKKALE ZAFERİ PARTİMİZİN ÖNCELİĞİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDE BELEDİYESPOR ADALET ÖNÜNDE PUAN ARAYACAK Nasa Buluşması erkoç

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOPTAŞ’TAN MADO AKDENİZ TURİZM MTAL’YE TEBRİK

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’nün koordinasyonunda düzenlenen MEB Uluslararası Gastronomi Festivali ve Aşçılık Yarışmasında Türkiye birincisi olan Kahramanmaraş MADO Akdeniz Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni tebrik etti.

Başkan Toptaş yayımladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: “7 farklı ülkeden şef adaylarının katılımıyla gerçekleştirilen ve ülkemizden 413 ekibin yer aldığı yarışmada birinci olarak Kahramanmaraş’ımıza büyük bir gurur yaşatan MADO Akdeniz Turizm MTAL öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve emeği geçen tüm okul idaresini yürekten kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.”

Başkan Toptaş, Kahramanmaraş'ın adını gastronomi alanında duyuran genç yeteneklerle gurur duyduklarını belirterek, yerel yönetim olarak eğitime ve gençlerin gelişimine verdikleri desteğin süreceğini vurguladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1413

banner1560

banner1574

banner1575