Öne Çıkanlar TARIM ve İNSAN KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ BAYDEMİRLİ GRUP YOLU ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR BASKETBOL İL BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KARAKOÇ

Bu haber kez okundu.

AKOM’DAN METEOROLOJİK UYARI
 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan AKOM, meteorolojik uyarıların dikkate alınması gerektiğini ifade ederek: “ Yarın (18.01.2018 Perşembe) Kahramanmaraş çevrelerinde beklenen yağışların çok kuvvetli yer yer şiddetli sağanak (51-100 Kg/m2), kuzey ilçelerinde ise yoğun kar (20-50 cm) seklinde olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, buzlanma ve don olayı) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denilerek bilgi verildi.

Öte yandan yapılan açıklamada, başta kuzey ilçeleri olmak üzere tüm il genelinde ekiplerin teyakkuz halinde olası olumsuzluklara karşı müdahale için bekletildiği belirtildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol