Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

YUNUS EMRE’NİN ŞİİRİNİ KENDİLERİNE ŞİAR EDİNEN GENÇ GÖNÜLLÜLER

BÖLGENİN EN ETKİLİ, EN AKTİF DERNEK ÇALIŞMALARI…

Çağlayancerit ilimizdeki Oruçpınarı Birlik ve Dayanışma Derneği Genç Gönüllüler Platformu üyeleri, ünlü ozanımız Yunus Emre’nin dediği gibi;

Biz gelmedik kavga için,

Bizim işimiz sevgi için,

Dostun evi gönüllerdir,

Gönüller yapmaya geldik! dörtlüğünden yola çıkarak, bu dörtlüğü kendilerine şiar edinerek Ramazan ayı boyunca önce Oruçpınarı mezarlığındaki şehidin kabrini ziyaret ettiler, daha sonra da köydeki yaşlıların, hastaların ellerini öperek hem bayramlarını kutladılar, hem onların hayır duasını devşirdiler.

ORGANİZASYON GENÇLERİN, GÖNÜLLÜ HİZMET ERLERİNİN İŞİ

Dernek Başkanlığını Muzaffer Onay’ın yaptığı, Çağlayancerit Oruçpınarı Birlik ve Dayanışma Derneği’nin özverili, duygusal ve toplumsal hassasiyetleri ile öne çıkan ve bu tür sosyal etkinliklere damgasını vuran başta dernek başkanı Muzaffer Onay olmak üzere, Selma SARP, Gani Karagöz, Adem Kısa, Saman Canlı, Rasim Kısa ve genç gönüllüler, hastaların, yaşlıların gönüllerinde taht kurdular.

MAHALLE HALKI DERNEKLERİ İLE GURUR DUYUYORLAR!

Toplumsal dayanışma, birlik ve beraberlik ruhunun çoğalması amacıyla kurulan derneklerin tüzüklerinde, insan odaklı hizmetler yatarken, Oruçpınarı’ndaki bu derneğin faaliyetlerini köy halkı gururla anlatıyor, “Bu gençlerle ne kadar övünsek az. Bizi sadece bayramlarda değil, her daim arıyorlar, ziyaret ediyorlar!” dediler.

PARA, MAKAM, MAL MÜLK HİÇ, ÖNEMLİ OLAN İNSAN BİRİKTİRMEK!

Ne güzel söylemiş düşünür, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!” Devam etmişler, “Hayatta en güzel, en büyük yatırım, insana yapılan yatırımdır!”

Oruçpınarı’ndaki bu dernek, yani başta başkanları Onay olmak üzere, tüm üyeleri de insan biriktiriyor, insana yatırım yapıyor, Yaradan’ın yarattığına önem veriyor! Ve örnek olmuşlar, oluyorlar!

İnsan biriktirmişler, ne mutlu onlara!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol