Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KİMSE SAHİP ÇIKMADI AMA O TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

21 yaşındaki Kahramanmaraşlı genç yüzücü Doğukan Demir, küçük yaşlarda başladığı yüzme sporunda elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Genç yüzücü Demir, 9-11 Haziran tarihlerinde Türkiye Yüzme Federasyonu (TYF) tarafından Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Açık Su Milli Takım Seçmesi ve Türkiye Şampiyonasına Kahramanmaraş’ı temsilen katıldı. Marmaris Körfezi’nde özel hazırlanan parkurda gerçekleştirilen organizasyonda, 160 sporcu 5, 7,5 ve 10 kilometrelik parkurlarda kulaç atarken Doğukan Demir, kendi yaş kategorisinde 10 kilometrelik parkuru başarılı bir şekilde geçerek adını Türkiye şampiyonluğuna yazdırarak başarısına bir başarı daha ekledi.

KAHRAMANMARAŞ’TA SPORCUYA SAHİP ÇIKILMIYOR

 Şampiyona sonrası kente dönen Demir, çalışmalarına aynı azim ve kararlıkla devam edeceğini belirterek, bundan sonraki hedefinin 22 Ağustos’ta yapılacak olan İstanbul Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı olduğunu söyledi. Küçük yaşlarda tanıştığı yüzme sporunda birçok başarılara imza attığını kaydeden Demir, sahipsizlikten yakındı. Kahramanmaraş’ta sporcuya sahip çıkılmadığını ifade eden Demir, “Ben çok küçük yaşta yüzme sporuyla tanıştım ve şu anda 21 yaşındayım. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde antrenörlük ölümünde eğitim görüyorum, bunun yanında da beden eğitimi bölümü öğretmenliğinde çift anadal okuyorum. Geçmiş yıllarda da çok defa organizasyonlara katılarak Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde temsil ettim ve son olarak Muğla’da düzenlenen organizasyonda 20-30 yaş kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldum. Bu süreçte kendi memleketimde dahi kimse sahip çıkmadı en büyük destekçim babam oldu. Fitness antrenman masraflarım ve diğer masraflarım olsun bunların hepsini devletten aldığım 650 TL’lik bursla karşılıyorum. Kısacası bu şehrin önde gelenleri kendi sporcusuna daha sahip çıkmıyor.”

Kaynak; Manşet Gazetesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol