Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

KARAKUCAK ER MEYDANINDA KIRAN KIRANA…

Her yıl olduğu gibi bu yıl da güreş severlerin ilgi odağı olan ve kıran kırana geçen güreşler için ülkenin dört biryanından gelen pehlivanlar, hünerlerini gösterir, galip gelmek için kıyasıya mücadele ederlerken, güreşleri seyredenler arasında Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti il başkanı Fırat Görgel, Gençlik ve spor il müdürü Cemil Boz, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Arslanhan, Onikişubat Muhtarlar Derneği Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Gürbak, Türkoğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şahin Hopur, ile çok sayıda güreşsever, mahalle muhtarları, bürokratlar ve mahalle sakinleri katıldı.

GÜREŞLERE İLGİ VE KATILIM ÇOKTU

Geleneksel Spor Dalları Kahramanmaraş Temsilcisinin de organizasyona destek verdiği ve Türkiye’nin dört bir yanından ve yurtdışından çok sayıda güreşçinin katıldığı Karakucak Er Meydanındaki güreşler öğle saatlerinde başlamış, akşamın ilerleyen saatlerinde sona ermişti.

Güreşler sonunda derece alan, rakiplerine karşı üstünlük sağlayan pehlivanlara plaketleri Vali Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve güreşlere sponsor olan Sami Kervancıoğlu verdi.

ETNOSPOR BAŞKANI DA ONUR KONUĞU

Güreşlerin onur konuğu ise Dünya Etno Konfederasyonu Başkan vekili, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Dr. Hakan Kazancı yanında, Yurt dışı Türkleri Akraba Toplulukları Başkan Yardımcısı ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkan Vekili olan Abdulhadi Turus da güreşlere renk katan isimler arasındaydı.

ATA SPORU SEVDİRMEK VE YAŞATMAK ADINA HERŞEY

15 Temmuz milli irade günü adına ve onuruna düzenlenen güreşlere sponsor olan, ciddi katkı sağlayan spor ve sporcu dostu Sami Kervancıoğlu, hem ata sporumuzu gençlere sevdirmek, hem hain darbe girişimine karşı milli iradeyi ayakta tutmak ve o günleri unutmamak adına tertip eden güreşlere katılanlara teşekkür ve hediyelerini elleriyle takdim etti.

BAŞPEHLİVAN BİR KERE DAHA HALİL HOPUR

Bölgede yapılan güreşleri kaçırmayan, hemen her güreş organizasayonunda yeteneğini konuşturan, pehlivanlığını sergileyen eski başpehlivanlarımızdan Halil Hopur, yine bu güreş festivalinde de başpehlivan olarak birinciliki kürsüsüne çıkmayı hak etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol