Öne Çıkanlar SİYASİ PARTİLERDE ADAYLAR BELLİ OLDU BAŞKAN OKAY OYUNU KULLANDI PİAZZADA FİYATLAR BAYRAM ETTİRİYOR Nilden Bayazıt Postalcı PETROL FİYATLARININ DÜŞÜŞÜ CARİ AÇIĞA OLUMLU YANSIDI

Bu haber kez okundu.

İNSANLARI KUCAKLAMAYI AMAÇ EDİNDİK

 Enver Horozoğlu, adaya tanıtımı sarısında, parti binasında; “İşte Merkez parti olarak biz söylenmeyen çok az şeyleri söylemek ve söylenip, vaad edilip ve söz verilip de gerçekleştirilemeyen pek çok işi gerçekleştirmek üzere yola çıktık.

MERKEZ PATİ olarak öncelikle ve özellikle yıllardır kamplaştırılan, kandırılan, ötekileştirilen, dışlanan ve ötelenen insanımızı kucaklamayı amaç edindik.

MERKEZ PATİ mevcut iktidar partisi olmak üzere geçmişte ve halihazırda pek çok partinin yaptığının aksine konjonktörün bize sunduğu kolaycılıkları ve hazırcılıkları elimizin tersi ile itip halkımızın haklı ve meşru taleplerini iktidara taşımak için geldik.

MERKEZ PATİ olarak hedefimiz Alevi - Sünni, Türk – Kürt, Laik – anti laik, sağ – sol gibi toplumu ayrıştırıcı kamplaştırıcı söylem ve eylemleri ortadan kaldırıp, insan merkezli hak, hukuk, eşitlik ve adalet çerçevesinde, barış ve kardeşliğin hakim kılındığı bir TÜRKİYE’ yi yeniden tesis etmektir.

MERKEZ PATİ İnanmanın imkandan, imanın paradan daha güçlü olduğunu ortaya koyarak Hoca Ahmet Yesevi’ lerin, Mevlana’ların, Yunus’ların, ahi evran ve Hacı Bektaş’ı veli gibi gönül erenlerinin dokuduğu Anadolu halısının üzerinde kardeşçe yaşamayı hedefleyen yeni bir fikir, yeni bir ruh ve yeni bir aşkla insanımızı mutlu, devletimizi güçlü kılmak için baş koymuş insanların yola çıktığı bir partidir” diye konuştu.




TEK HEDEFİMİZ VAR, İKTİDAROLMAK

 Horozoğlu, konuşmasının devamında şunları söyledi; “MERKEZ PATİ Yıllardır dış güçler safsatasıyla izlenen yanlış ve güdümlü politikalar nedeni ile asil milletimiz cahil ve fakir bırakılmıştır. Bu milleti yeniden uyandıracak şahlandıracak ve onların dertleri ile dertlenip sevinci ile coşacak, kadroları ile birlikte ülkenin birlik ve beraberliğini tesis etmiş kalkınmasını tamamlamış bölgesinde lider dünyada da söz sahibi bir devlet olacağız.

MERKEZ PATİ bu güzel ülkede uzun süredir ihlal edilen yok sayılan hak hukuk, adalet, eşitlik, kardeşlik ve ben sen değil ayrıştırma olmadan biz ilkeleriyle yaşamayı eşitlik duyguları zedelenen bu ülkede adaleti, hak ve hukuku tesis etmek adına önce insan düsturuyla ezanın susmayacağı bayrağın indirilemeyeceği Dicle ve Fırat kan aksada bu ülkenin bölünmeyeceği ve böldürülmeyeceği bir TÜRKİYE için varız.

MERKEZ PATİ yargıda adaleti, eğitimde adaleti, terazide adaleti, gelir dağılımında adaleti, vergide adaleti, görev dağılımında adaleti, ihalede adaleti ve hülasa hayatın her noktasında iç ve dış borçları sıfırlanmış karnı tok sırtı pek başı dik Türkiye’ yi yeniden inşa etmek adına yıllardır halkı ve kaynakları sömürülen ülkelerin lideri ve hamisi olacak TÜRKİYE için geliyoruz” ifadesini kullandı.

 

MERKEZ PARTİ KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

1 – Hasan BAYRAMOĞLU

1960 yılında Kahramanmaraş’ta 10 çocuklun ailenin en küçüğü olarak doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Kahramanmaraş ‘ta tamamlamıştır. Askerliğini yaptıktan sonra ticaret hayatına atılan Hasan Bayramoğlu Çiftçilik ve Tekstil ticaretiyle ile iştigal etmeye başladı. Halen ticaret hayatına devam etmekte olup evli ve 2 çocuk babasıdır.

2- Şaban ŞAKALAR

1972 Kahramanmaraş doğumludur. İlk orta ve lise tahsilini Elbistan’da Fakülteyi Erciyes Üniversitesi İktisat ve Ekonomi Bölümünde tamamlamıştır. Halen iktisatçı ve ekonomist olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

3- Yeliz DEMİREL

1984 Yılında Kahramanmaraş doğumlu olup İlk ve ortaokulu Elbistan’da okumuştur. Ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve 5 çocuk annesidir.

4- Tuğba BAYRAKTAR

1988 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk orta ve Liseyi Kahramanmaraş’ okudu. Üniversiteyi Karadeniz Teknik Üniversitesinde okudu. Banka danışmanlığı yapmaktadır. Evlidir.

5- Emin BOZDAĞ

1984 Yılında Kahramanmaraş doğdu. İlk orta ve Liseyi Kahramanmaraş’ta okudu. Sütçü İmam Üniversitesinde İşletme Fakültesinde Okudu. Halen Ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve  1 Çocuk babasıdır.

6- Mehmet AYTEMİZ

1985 Yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlkokul ortaokul ve liseyi Kahramanmaraş’ta bitirdi. Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Okudu. Halen Mühendislik yapmaktadır. Evlidir.

7-Bülent DOĞAN

1974 yılında Kahramanmaraş Andırında doğdu. Üniversite mezunu olan Doğan ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

8- Mustafa FINDIK

1970 Yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve ortaokulu Kahramanmaraş’ta tamamladı. Taşeronluk yapan Fındık evli ve 4 çocuk babasıdır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol