banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

GÜRZ, GÖSTERİŞTEN VE SAMİMİYETSİZLİKTEN UZAK DURARAK, YÜRÜYÜŞÜMÜZE DEVAM EDECEĞİZ

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Adem Gürz, MHP Genel Merkezi’nde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adaylığı için resmi müracaatını yapan iş insanı Adem Gürz, MHP Genel Merkezi’nde bir dizi ziyaretlerde bulunarak aday adaylığı konusunda istişarelerde bulundu.

Türk milletinin ve şehrimizin derdiyle dertlenmek, çözüm olmak için, sahipsiz, mazlum ve kimsesiz tüm yüreklere dokunmak için, yerle bir olmuş umutları, yeniden yeşertmek için, Milletin içinde olmak, milleti için cesurca konuşmak ve mücadele etmek için, liyakatı savunan, boşvermişliği kabullenmeyen bir duruş için, asrın felaketini yaşayan şehrimizi, ayağa kaldırmaya, yaralarını sarmaya, insiyatif almak için, Türk milletinin ve Kahramanmaraş’ın istikbalinin vebalini dürüstçe taşımak için, 28. dönem MHP Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olduğunu belirten Adem Gürz,  zalimlerin hükmünü bitirene kadar, mazlumları gülümsetene kadar, durmadan çalışacaklarını ifade etti.

Gürz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  “Yalandan, kandırmadan, olmayanı varmış gibi göstermekten, gösterişten ve samimiyetsizlikten uzak durarak, kendimiz kalarak. Zalimlerin hükmünü bitirene kadar, mazlumları gülümsetene kadar, durmayacağız. Değerlere tutunarak siyaset yapmaya, samimi davranmaya ve asla Ülküdaşlarımıza ve dostlarımıza siyaset yapmadan, yürüyüşümüze devam edeceğiz. Liderimiz, Türkmen beyi Devlet Bahçeli’nin izinde ve emrinde daha azimli, daha güçlü ve daha asil mücadelemizi devam ettireceğiz. Ya Allah bismillah.” İfadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol