banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN GEBEL, “GÜÇ SAVAŞINDA BİZ DE VARIZ!

Siyasetini aktif olarak 2007 yılından beri sürdüren, mücadeleci yanı ile bilinen, Demokrat Parti İl Başkanı iken Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan Ahmet Gebel, KİMLİK GAZETESİ sahibi Mehmet Fiskeci’yi ofisinde ziyaret etti.

Beraberinde Demokrat Parti Onikişubat İlçe Başkanı Alaaddin Karaçalı olduğu halde gerçekleştirdikleri ziyarette Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Gebel, Demokrat Ruhunu 31 Mart’ta tekrar insanlara hatırlatacaklarını söyledi ve halihazırda Türkoğlu ilçe Belediye Başkanı adayını belirlediklerini, bugün-yarın yapacakları toplantıda diğer ilçe belediye başkan adaylarını da açıklayacaklarının altını çizdi.

CAFER GÜÇLÜ, SOYADI GİBİ GÜÇLÜ BİR İSİM

Türkoğlu’nda siyasete senelerini veren, ilçenin siyasi hafızası olan soyadı gibi güçlü olan Cafer Güçlü isminin siyasete renk ve heyecan katacağına vurgu yapan Ahmet Gebel, ittifak olarak Gelecek Partisi ile yola çıktıklarını, kendilerinin aday gösterdiği ilçelerde Gelecek Partisi, Gelecek Partisinin de aday gösterdiği ilçelerde Demokrat Partinin aday göstermeyeceğine dikkat çekti.

GÜÇ SAVAŞININ GALİBİ BİZ OLACAĞIZ!

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gebel, “Siyaset güçler savaş arenasına benzer. Biz de bu güçler savaşında varız ve kazanacağımıza inanıyoruz. Gelecek Partisi ile seçime birlikte girdik, birlikte hareket ediyoruz.

Onikişubat İlçesinde ittifak adayımız Muharrem Çevik’i destekliyoruz. Birlikten güç doğar, biz bu gücü daha da büyütmek ve seçimde farkımızı ortaya koymak istiyoruz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol