Öne Çıkanlar HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÇEVİK, “ESNAFIN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR!”

Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu’nun kurucusu olduğu Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Teşkilatı saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Daha önce kent merkezinde ziyaretler gerçekleştiren Gelecek Partisi Teşkilatı, ziyaretlerini kuzey ilçeler ile sürdürdü. 

“SORUNLAR GÜNDEME TAŞINACAK, MERAK ETMEYİN!”

Bu kapsamda İl Başkanı Muharrem Çevik, Onikişubat İlçe Başkanı Cengiz Çiçek, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk ve il teşkilatının da katılımıyla, Afşin Elbistan ve Ekinözü’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. İlçelerin cadde ve sokaklarına inerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Gelecek Partisi teşkilatı, sıcak ilgiyle karşılandı. Esnafın sorunlarını dinleyerek tek tek not alan parti heyeti, esnafın sorunlarını gündeme taşıyacaklarını belirttiler.

ESNAF GERÇEKTEN ZOR DURUMDA!

Esnafı gezerek hal hatır soran ve hayırlı işler dileyen Başkan Muharrem Çevik,  “Yönetimimiz ile birlikte esnaf ziyaretleri yaparak, vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Kahramanmaraş ne kadar güzel olsa da esnafın hali, ahvali, durumu güzel değil. Her geçen gün işleri daha kötüye gidiyor. Büyük bölümü kiracı durumundaki esnafın sigorta primleri, kira borçları, birikmiş durumda. Kredi ve kredi kartlarıyla bir süre ayakta kalmaya çalışmışlar ama o borçları da artık döndürülemez hale gelmiş. Bizler esnafın sesini kamuoyu nezdinde duyurmaya devam edeceğiz. Partimizin bu konuyla ilgili çözüm önerileri hazır. Bunları kamuoyuyla da sık sık paylaşıyoruz. Esnafımız ve vatandaşlarımız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Gözlemlediğimiz kadarıyla esnaf çok zor durumda” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol