banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

ÖĞRENCİ YURTLARI VE KONUKEVLERİ
 Barbaros Mahallesindeki öğrenci yurdu örneğin. Çok modern. Yatılı... Milli Türk Talebe Birliği Konukevci aynı zamanda.

Fatih Merkez Öğrenci Yurdu. Bitti ve teslim edilmek üzere...

 

ASFALT ŞANTİYESİ VE AŞEVİ...

Geçene yıl devreye giren, Kayseri Çevre Yolunun güneyindeki Asfalt Şantiyesi, teknik belediyeciliğin en önemli ihtiyaçlarından. Kendi asfaltını kendi üreten, ilçe sınırları içindeki yollarda kullanılan şantiye, geçen yıl hizmete girmişti.

Şimdi, bu şantiye bitişiğindeki bir alana, 450 M2'lik bir aşevi inşaa ediliyor. Bir anlamda endüstriyel mutfak. Yemek üretimi burada gerçekleşecek. Hijyene dayalı, daha sağlıklı yemek üretilecek burada. Şantiye sorumlusu inşaat müh. Batuhan Bağdatlı, inşaatın bitmek üzere olduğunu ve Ramazan'a yetişeceğini söylüyor.



Onikişubat Belediyesinin, diğer anlamda bürokratik, siyasi ve yerel yönetim tecrübesine sahip Hanefi  Mahçiçek'in hizmetlerini, yatırım ve projelerini bu sayfalara sığdırmak mümkün değil.

Ancak biz, bu sayıda bunlarla yetiniyor, yaptıklarını yapacaklarının teminatı gösterip, Başkan Mahçiçek'in diğer teknik ve sosyal belediyecilikteki başarılarının kalan bölümlerini başka sayılarda sizlere servis etmeyi amaçlıyoruz.

Bize bu hizmetlerin tanıtımına imkan veren başta Onikişubat belediye Başkanı sayın Hanefi Mahçiçek'e, yatırımların, projelerin yerlerini gösteren, bilgilerini veren, daha doğrusu bize teknik konularda rehberlik eden İnş. Yüks. Müh. Cansu Parlakyiğit ile yine İnş. Müh. Gökmen Güzelçiftçi'ye teşekkür ediyoruz.   

   

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol