Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

İŞ İNSANI GÖK “BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK DUYGULARINI GÜÇLENDİRMELİYİZ”

Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan BERKTEKS Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Mustafa Gök,  “6 Şubat’ta yaşadığımız deprem felaketinin ardından buruk bir şekilde idrak edeceğimiz bu Ramazan-ı Şerif, hüznümüzü sevince, mahrumiyetimizi rahmete, muhasaramızı muhasebeye dönüştürmemize vesile olsun.  “Cenabı Hakk’ın sabır, ibadet, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olarak gönderdiği Ramazan-ı Şerif’e bir kez daha ulaşmanın şükrünü yaşarken, 6 Şubat’ta meydana gelen depremde kaybettiğimiz canlarımız sebebiyle buruk bir şekilde giriyoruz

Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise kurtuluşa vesile olarak dini vecibelerimizi yerine getirdiğimiz huzurun ve bereketin ayı Ramazan-ı Şerif, paylaşma ve yardımlaşma ayı olarak gönüllerimizi ve ibadetlerimizi bereketlendirecek.

Özünde kardeşlik ve paylaşmak olan bu kutsi ayın sadece oruç tutmak değil, beraberce paylaşma bilincinin kazanılmasında önemli olduğunu düşünüyorum.

Aynı zamanda Ramazan-ı Şerif’in ruhuna uygun bir şekilde küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakarak hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirmeliyiz. Bu mübarek ayda yeryüzünü şereflendiren Kur'an-ı Kerim-in, insanlığı kuşatmasını, bedenlere ve kalplere şifa olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol