banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI BASINDAN SORUMLU GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ Menar

Bu haber kez okundu.

DAVARCIOĞLU, BABALAR GÜNÜNÜ KUTLADI

AKDO Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm babaların babalar gününü kutladı.

“Her özel günde, bizi biz yapan duygularımızla, değerlerimizle, sevdiklerimizle kucaklaşma şansı elde ediyoruz.” diyen Ahmet Davarcıoğlu  mesajında şu ifadelere yer verdi; "Bugün de o özel günlerden biri: Yaşamımızın her anında rol model kabul ettiğimiz, hayatımızın en güçlü ve en özel yanı babalarımızı hatırlamak, sevgimizi ifade etmek, bu zor günlerde onlara da bize de iyi gelecektir. Kişisel ve toplumsal ilişkilerimizde, bize öğütleri ve öğrettikleri ile örnek olan, varlıkları ve sevgileriyle güç bulduğumuz babalarımıza verebileceğimiz en güzel hediye paylaşma ve sorumluluk duygusuyla, huzur ve barış içinde yaşanılası bir dünyayı inşa etmek ve geleceğe taşımak olacaktır. Yaşamımızın en önemli insanları, koca çınarları babalarımızın önünde saygıyla eğiliyor, Bu duygularla Babalar Gününüzü Kutluyor, ebediyete uğurladığımız tüm babalarımızı saygı ve rahmetle anıyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol