banner1577
Öne Çıkanlar BAŞKAN ÇELEĞEN İÇMELERE GELEN VATANDAŞLARI DİNLEDİ FARUK ATLI ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ kente yönelik yürütülen çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. BAŞKAN OKAY 112 AÇM MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ EŞYALAR YANDI

Bu haber kez okundu.

CANGÖREN YEDİ GÜZEL ADAM’DA

Dizide, Maraş olaylarının da konu olacağı ve bir alevi dedesini canlandıracak olan ünlü oyuncu Muhammed Cangören, alevi rolü oynamasına rağmen, Alevi-Sünni ayrımına karşı olduğunu, bütün insanların kardeş olduğunu söyledi.

Gazetemiz ve sitemiz asistanı Büşra Poyraz’a dizi hakkında bilgiler veren ve aslen Gaziantepli olan Cangören, Kahramanmaraş’ı coğrafya ve iklim olarak da çok beğendiğini belirterek, “Birçok dizide rol aldım. Bütün rollerimi severek oynadım. Şehrinizi, şehrinizin 7 güzel adam dizisinde rol alırken de bayağı heyecanlandım. Şehrinizin yetiştirdiği değerlerle iftihar edebilirsiniz” dedi.

Cangören, Yaşar Pastanesini çok sevdiğini, her sabah bu mekânda kahve içmenin ayrı bir güzellik, başka bir keyif olduğunu sözlerine ekledi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol