banner1570
Öne Çıkanlar BU TOPRAKLARI KORUMAK İÇİN HER TÜRK ASKER DOĞAR DEDEOĞLU DA KAYINBABA OLDU şampiyonluk sevincini bugün düzenlenecek programda taraftarlarla paylaşacak. Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Çevre

Bu haber kez okundu.

SANKO, LİSTEDE EN ÇOK ŞİRKETİ BULUNAN GRUP OLDU
 Ekonomist Dergisi’nde yer alan açıklamaya göre, değerlendirme 2011 yılı üretimden net satışlar baz alınarak gerçekleştirildi.

Sanko Holding, 11 şirketi ile Anadolu 500’e en çok şirketi bulunan grup oldu. Sanko Holding şirketlerinden Sanko Tekstil 14., Sanko Dış Ticaret 33., Çimko Çimento 52., Sanko Pazarlama 55., Süper Film Ambalaj 73. sırada yer aldı.
Sanko Holding şirketlerinden Sanko Rüzgar Enerjisi 160., Sanko Makino Pazarlama 185., Sanko Enerji 270., Sanibey Barajı Elektrik Üretim 285., Avnet teknoloji 320. ve Akım Enerji Üretim 430. sıradan listeye girdi.



SEKTÖRLERDEKİ BAŞARI
Sektörel değerlendirmede ise ambalajda Süper Film, bilişimde Avnet, Çimentoda Çimko Çimento, tekstilde Sanko Tekstil, sektörlerinde birinci oldu.
Enerji sektöründe Sanko Rüzgar 5., Sanko Enerji 9., Sanibey Enerji 10. ve Akım Enerji 15., tekstil sektöründe Sanko Pazarlama 7., ticaret-hizmet sektöründe Sanko Dış Ticaret 2. ve makine sektöründe Sanko Makine Pazarlama 2. olarak listede yer aldı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1569