2023-11-14 09:32:55

İsrail terör örgütü’ne karşı yapılacaklar listesi madde – 1

Hülya GÖRGEL

14 Kasım 2023, 09:32

Bir zamanlar meşhur bir replik vardı, petrol zengini, küçük Arap ülkeleri için kullanılırdı. Abd’nin benziklikleri denirdi oralara.

Son günlerde Fotolar geziyor sosyal medyada, Kuveyt’ten, Katar’dan özellikle. Neredeyse kapanmak üzere olan starb*cks ahırları. Ahır diyorum ben oralara zira zihin işgali tamamlanmış ve yaşantısını hayvandan ayıran hiç bir özellik kalmayan insanımsıların bilhassa toplaştığı yerler gibi gelir bana buralar öteden beri.

Zihin işgali tamamlanmış insanımsılar toplaşsın diye bilhassa tasarlanmıştır bu ahırlar çünkü başka bir yerlerde zihin işgalleri henüz tamamlanmamış veya hiç dönüştürülemeyecek tiplere rastlamaları ve onların ağzından bir kaç uyarıcı, uyandırıcı veya maneviyat gıdıklayıcı kelam işitme ihtimalleri vardır bu insanımsıların lakin.

*

Neyse dönelim asıl mevzuya.

Dedim ya bu Abd nin benzikliklerinden fotoğraflar geziyor sosyal medyada, Starbucks ahırları bugünlerde oralarda bomboş malum israil terör örgütü, katliam yapıyor müslümanlara.

Türkiye’deki starbucks ahırlarına bakıyorum özellikle İstanbul’da, tıklım tıklım doldurmuş insanımsılar.

Hani Araplar bize ihanet etmiş ya sözde, müstehakmış bu katliam onlara vs bir sürü vicdan mekanizması hiç işlemeyen yaratıkların salak savunması. Boykot yapmayı anlamsız bulanlar da varmış hatta.

*

Oturup dinlesen tek tek, bir sürü bir sürü bir şeyler söylüyorlar. Konuştukça adam sanırsın, eşşek yükü kitap okumuşlar da her bir haltı tecrübe etmişler ve nihayetinde bilgi ve tecrübelerini bilimle harmanladıktan sonra ortaya mutlak doğru olan evrensel yasalar çıkarmışlar ve insanlığın hizmetine sunmuşlar sanırsın hatta. Uyumayın, bi halt bildikleri yok. Bi halttan anlayacak kapasiteleri de yok.

Tv de bir sürü bir sürü bir şeyler geveleyenleri de aynı. Bi halttan anladıkları yok. Dindarı da dinsizi de aynı düzeyde. Bunların eline kalsak kendi bokunu yiyen bir dombiliyle, inandığı dinin peygamberinin işlevini bilmeyen, vahiy nedir desen ağzı 5 santim açık kalan adamları başımıza alim diye oturturlar. Allah muhafaza.

Bazen içimdeki o ses soruyor bana, şayet sen Türkiye de, Türk olmayan bir unsur olsaydın bu salak sürüsünün ülkeyi domine etmesine sessiz kalır mıydın?

*

Allah’tan Türk’ün ne demek olduğunu az çok biliyorum da, bu dışları Türk, içleri Türk düşmanı olan zihinleri işgal edilmişleri, görünüşleri adam, içleri pagan olanları, soyları Adem, taptıkları şeytan olanların asla Türk olmadıklarını görebiliyorum. Uyumayın, duygusallaşmayın, Onlar bizden değil. Unutmayın, Türk’ün nişanı İslam’dır.

Gezi parkı olaylarında böğüren sözde sanatçıları da bir hatırlayın. Nerede bu sığırlar sürüsü şimdi?

Bebekleri öldürüyor israil terör örgütü, niye böğürmüyorlar? Yalaklarının suyu mu kesildi yoksa.

İsrail Terör örgütü’nün mallarını boykot ederken, içimizdeki bu İsrail terör örgütü mensuplarını da boykot etmeyi unutmayalım.

Temizlik evden başlar, arınma içten başlar.

Kalın sağlıcakla.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.