2016-08-23 09:51:22

Eşref Genç’ten bir atılım bekleniyor

Editör

23 Ağustos 2016, 09:51

 İnsanoğlu, umut vaad eden, insanlara pozitif enerji veren, toplum için bir şeyler yapma gayreti içinde olanlardan çok şey bekler.

Beklemek de hakkı insanoğlunun.

Çocuklar babalarından harçlık, öğrenci öğretmeninden çokça not, işçi patronundan maaşa zam, seven insan özel günlerinde sevgilisinden anlam dolu hediye…

Herkes bir şey bekliyor birilerinden.

Kaldı ki insanoğlunun hayatı hep beklemekle geçiyor. Bazen çok şey umduğunuz, çok şey beklediğiniz insanlardan kafanız bir şey almaz, verimli olabileceğine inandığınız başkan, sivil toplum yöneticisi, yerel yönetici, gazeteci ya da bir yakınınız…

Sizi hayal kırıklığına uğratmayacak insanların beklentilerinize cevap verememesi de sizi, bizi, hepimizi üzer.

*

Lafı öze taşıyacak olursam…

Eşref Genç’i tanıyorsunuz. Görsel medya ile yakından ilgilenen, akşam olunca kulağını ve gözünü ekrana kilitleyen insanların bu genç kardeşimiz ile bir aşinalığı mutlaka olacaktır, olmuştur da…

Şimdi…

Kulağımıza geliyor. Bir hazırlık içindeymiş. Genç ya, idealist ya, heyecan yüklü ya, görsel medyayı seviyor ya, Kahramanmaraş’a, sektöre yabancı değil ya…

İşte ondan…

Kulaktan kulağa yayıldı, belki siz de duydunuz, bir atılım yapması bekleniyor. İddialara bakılırsa, düğmeye ha bastı, ha basacak!

*

Evet, düğmeye basması an meselesi imiş.

Olsun… Biz düğmeyi sadece gömlekte, ilikte görmek istemiyoruz. Yüreğini, heyecanını ve enerjisini hangi alanda olursa olsun, toplum adına, insanlık adına motive etmeye yeltenen insanlara kapımız açık.

Ulusal bir televizyon yayınından söz ediliyor.

Biliyorsunuz, bu kardeşimiz, sevgili Eşref Genç, 5 yıl Aksu Televizyonunda genel koordinatör olarak çalıştı. Ve hayli de deneyim kazandı. Şimdi bu deneyimlerini, başka bir kulvarda, başka mekânda, başka adreste, başka bir unvan-isimi altında güçlendirmek, şehrimize yüklemek niyetindeymiş.

*

23 yıl medya sektörü içinde olan bu kardeşimiz, şimdi genç, dinamik, heyecanlı ve sorumluluğunu bilen ekiple yola çıkıyormuş.

Kentte fısıltı halinde dolaşsa da, açık açık yazıyorum, yakında, belki yarın, belki yarından da yakın, bir ulusal televizyon kanalımız daha olacak.

Olsun… Rekabet güzel şey. Kalite açısından…

Şimdiden hayırlı olmasını diliyor, başarılar temenni ediyorum. Dilerim atacağı adım, bu medyaya yönelik atılım hem şehrimiz, hem kendisi için hayırlı olur. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.