Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

ASFALT PLENTİ BÖLGEDE BİR NUMARA
 Daha önce görmediğimiz, rastlamadığımız teknoloji ile hem kilit parke, hem de asfalt üreten plent devreye girmişti. Çevreye duyarlı, toz ve ses kirliliğine yol açmayan ve günde 4 bin ton asfalt üreten plent, müthiş bir teknoloji ürünü. Kendi öz yavrusuna bakarken duygusallaşan babalar gibiydi. Gözlerinin içi gülüyordu. Doğalgaz ile çalışan tesis için, “Bölgede eşi benzeri yok” diyordu Başkan Güven, kimseye bir şey sattığımız yok, üretilen ancak kendimize yetiyor”. Afşin’de 236 km. altyapı yenileme çalışmaları yapılacağı düşünülürse, haklıydı, çünkü bugüne kadar sıcak asfalt ile tanışmayan birçok semti, caddesi vardı ilçenin. İlçeyi gezerken bunu görüyorduk.

Makine parkını da güçlendirmişti. Nereye baksan, hizmet anlamında kalite vardı.

SPOR TOTO KATKISIYLA SPOR TESİSLERİ

Soyadı gibi kendine, halkına güvenen bir insandı. Özgüven sahibi olunca, uyku muyku gözüne görünmüyor, sabahın 4’üne kadar çalışıyordu. Sırf vatandaş rahatsız olmasın diye. Külliye önünden geçip kadınlar evine girerken sportif yatırımlarını sordum, spor toto katkısı ile neler elde ettiğini de… Bugüne kadar spor Toto desteği ile sayısız tesisler kurmuş. ”Arkası var, bu sayı 13’e çıkacak!” diyordu.

Halka verdiği sözleri hatırlattık. 3 yıl önce seçim beyannamesinde hangilerini hayata geçirmişti, neler yapmıştı. “Seçim beyannamemde olmadığı halde, sonradan, kendiliğinden gelişen projeler vardı, onları bile bitirdim. Halkıma hizmet etmek beni mutlu ediyor. Uykuya hasret kalsam bile, gam değil. Halkıma feda olsun!” demekten kendini alamıyordu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol