banner1395
Öne Çıkanlar BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİ VATANDAŞLARIN CEBİNE İNDİRİYOR MİLLETİMİZİ YOLUNDAN DÖNDÜREMEYECEK” GENÇ ÇİFTÇİLERE YÖNELİK EĞİTİMLER DEVAM EDİYOR ALÇAKÇA PUSULAR KARAKTERLERİ TANIMAK ZORUNDAYIZ!

Bu haber kez okundu.

ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANLIĞINDAN KONTEYNER KENT ETKİNLİĞİ

Etkinlikler için düşüncelerini paylaşan Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Dursun NAR: "Meydana gelen depremlerin ardından birçok ihtiyacı karşılayabilmek için tüm teşkilatımızla koordineli bir şekilde çalışarak çocuklar için konteyner kent alanlarında çeşitli oyun, aktivite, etkinlik ve ikramlarda bulunarak depremin incittiği minik kalplerin yüzlerine tebessüm olduk.” dedi.

Başkan Dursun Nar ayrıca, şehrimizin farklı noktalarına kurulan konteyner kentlerde çeşitli etkinlikler düzenleyeceğini duyurdu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1392

banner1393

banner1394