Öne Çıkanlar BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI TOPLANTISI YAPILDI UNUTMA SEN YOKSAN İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ İSPANYOLCA DİL EĞİTİMİ VERECEĞİZ MHP

Bu haber kez okundu.

ŞEHİT MEHMET ALİ HOROZ'UN VASİYETİ GERÇEKLEŞTİ

Şehit Mehmet Ali Horoz, videoda, "Volkan beni rüyasında görmüş, şehit oluyormuşum. Eğer ben şehit olursam bir Afrika ülkesine su kuyusu açtırmanızı rica ediyorum sizden. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Cennette hepimiz iftara davetliyiz." ifadelerini kullanmıştı. Bu anlamlı vasiyet, birçok kişi tarafından Afrika’nın çeşitli yerlerinde su kuyusu açtırma çalışmalarıyla hayata geçirilmişti.

Onikişubat Muhtarlar Derneği de şehidin vasiyetini yerine getirerek Madagaskar’da su kuyusu açtırdı.

 Dernek Başkanı Ramazan Gürbak, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak, sınırlarımızın güvenliğini sağlamak ve Aziz milletimizin refahı için Fırat Kalkanı Harekâtı Bölgesinde, Pençe-Kilit Operasyonu kapsamında arama-tarama faaliyetleri sonucu bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada kahramanca çarpışarak, şehit olan hemşehrimiz P. Ast. Çvş. Mehmet Ali Horoz'un vasiyeti üzere Madagaskar'da Onikişubat Muhtarları olarak şehidimiz adına su kuyusu açtırdık." dedi.

Gürbak, açıklamalarının devamında, "Mehmetçiğimiz bizler için cansiperane vatanımızın bütünlüğünü savunurken, bizler de milletçe şehitlerimizin ve gazilerimizin hatıralarını yaşatmak ve ilelebet korumak için gayret ve özen göstermeliyiz. Bu vesileyle şehit olan Mehmetçiklerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz. Mekanları cennet, makamları âli olsun." ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol