Öne Çıkanlar TRAFİK ZABITA DENETİMLERE DEVAM EDİYOR Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar BAŞKAN GÜVEN ORUCUNU İFTAR SOFRASINDA AÇTI TERCİH SİZDEN İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI

Bu haber kez okundu.

SANAYİ YAPI KOOP.DE SEÇİM HEYECANI

27 Haziran’da genel kurula gidecek, yeni başkan ve yeni yönetimini seçecek olan Sınırlı Sorumlu Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 27 Haziran’da yapılacak genel kurul heyecanı hem adayları, hem de sanayi esnafını yakından ilgilendiriyor.

3 ADAY KIYASIYA YARIŞACAK!

Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı, ‘Doğru ekip, doğru             yönetim’ sloganı ile yola çıkan ve bu meselede hayli yol edinen ve geçtiğimiz günlerde 303 hak sahibine işyerini kura ile teslim eden Müjdat Bayazıt yanında, yine sanayi esnaflarından, genç ekibi ile iddialı olduğunu söyleyen Emre Erbilir ve 3. aday Yemliha Zarifoğlu ile kozlarını paylaşacaklar.

FAVORİ OLAN KİM?

Özellikle mevcut Başkan, sanayi sitesinin ve esnafların sevdiği isim, baba dediği deneyimli insan Bayazıt ile seçim için hayli iddialı olduğunu belirterek, projeleri ile sanayi esnafına sinerji katacağını iddia eden Erbilir seçim için kıyasıya çalışır, kulis ve toplantılarını sürdürürlerken, diğer adaya şans verenlerin sayısı oldukça az görünüyor.

MERAK SON DERECE ÇOK

Binlerce çalışanı bağrında barındıran sanayi esnafı ve kooperatif üyeleri seçimi kimin kazanacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol