Öne Çıkanlar BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI TOPLANTISI YAPILDI UNUTMA SEN YOKSAN İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ İSPANYOLCA DİL EĞİTİMİ VERECEĞİZ MHP

Bu haber kez okundu.

SAĞLIK-SEN’DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MORAL DESTEĞİ

Ramada Otel’de gerçekleşen kokteyl ve eğlence programına, Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nin yanı sıra çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Gecede konuşan Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, sağlık hizmetlerinin ekip işi olduğunu vurgulayarak, "Bu ekibin en önemli halkalarından biri de ebe ve hemşirelerdir. Ülkemizin dört bir yanında, her türlü zorluğa rağmen özveriyle görev yapan ebe ve hemşirelerimizi tebrik ediyoruz" dedi. Başkan Demirci, sağlık çalışanlarının mali ve özlük haklarının yanı sıra sosyal etkinliklere de önem verdiklerini belirtti.

"Ebelik ve hemşirelik, sabır, özveri ve hoşgörü gerektiren kutsal bir meslektir" diyen Başkan Demirci, bu önemli görevi başarıyla yerine getiren tüm ebe ve hemşireleri kutladı ve etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

Eğlence programına katılan sağlık çalışanları, kutlama pastasını kestikten sonra canlı müzik eşliğinde stres atarak moral depoladılar.

Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şubesi, sağlık çalışanlarına moral ve motivasyon desteği sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol