Öne Çıkanlar TRAFİK ZABITA DENETİMLERE DEVAM EDİYOR Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar BAŞKAN GÜVEN ORUCUNU İFTAR SOFRASINDA AÇTI TERCİH SİZDEN İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI

Bu haber kez okundu.

İNTİHAR MI? CİNAYET Mİ?

H.Ş., iki gün önce ailesine Gaziantep'e iş için gideceğini söyleyerek annesi ve oğlunu kardeşinin evine gönderdi. Ancak, yakınları iki gündür H.Ş.'den haber alamayınca kayıp ihbarında bulundu. H.Ş.'nin cansız bedeni, yakınlarının eve gitmesiyle korkunç bir manzarayla ortaya çıktı.

İNTİHAR MI? CİNAYET Mİ?

Olay yerine gelen Cinayet Büro ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, H.Ş.'nin cansız bedenini banyoda kanlar içinde buldu. Yanında bir bıçak bulunan H.Ş.'nin ölümünün cinayet mi yoksa intihar mı olduğu henüz belirlenemedi. Yapılan ilk incelemelerde, evin kapısında herhangi bir zorlama izine rastlanmadığı ve içeride arbede yaşanmadığı tespit edildi.

H.Ş.'NİN ÖLÜM NEDENİ NETLİK KAZANACAK

Daha önce iki kez evlenip boşanan H.Ş., emekli ve tekstil pazarlamacısı olarak biliniyor. Son olarak ailesiyle telefonda görüşen H.Ş.'nin 'geliyorum' dediği öğrenildi. Olayın ardından, H.Ş.'nin ölüm nedeni ve ayrıntıları yapılacak otopsi sonucunda netlik kazanacak.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Polis, H.Ş.'nin ölümüne ilişkin geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olay yerinde bulunan deliller ve yapılacak otopsi sonucu, H.Ş.'nin ölümüne ilişkin birçok sorunun cevabını verecek.

Cinayet mi yoksa intihar mı olduğu konusunda kesin bir bilgiye ulaşılamayan olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kahramanmaraş'ta yaşanan bu trajik olay, hem H.Ş.'nin yakınlarını hem de mahalle sakinlerini derinden sarstı.

Haber: Bilal Evran

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol