Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ELBİSTAN KÜLTÜR, TURİZM VE TANITIM DERNEĞİ GÜN SAYIYOR

Bugün itibariyle 250 bine ulaşan nüfusu, Kahramanmaraş’ta ise 40 binin üzerinde yaşayan Elbistanlı hemşehrilerimiz, şimdi kendilerini en iyi ve ene kapsamlı şekilde temsil edecek ikinci derneğe kavuşmak üzereler.

Daha önce Elbistanlılar Derneğinin Başkanlığını da yürüten (bir yıl) Elbistanlılar Kültür, Turizm ve Tanıtım Derneği kurucularından olan Yaşar OKUR, dernekleşme çalışmalarında sona geldiklerini söyledi.

Kurucular arasında yer alan Yaşar Okur, ilçelerinin, milli ve manevi, kültürel, ekonomik ve turizm alanındaki değerlerinin tanıtımı noktasında istenen ve hak edildiği kadar tanıtılmadığına dikkat çekerek, hem kültür, hem turizm, hem de tanıtım noktasında kapsamlı bir çalışma içinde olduklarını belirterek, “İlçemizin tanıtım eksikliğini göz önünde bulundurarak, arkadaşlarımızla birlikte bu derneğin şart olduğu kanaatine vardık ve yola çıktık. Elbistan il olmayı hak eden, nüfusu ve ekonomisi ile potansiyel bir ilçe iken, güçlü bir şekilde sivil toplum kuruluşları arasında yer almamızın gerekliliğine inandık, bunun için çalışıyoruz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol