Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

ÇARŞI İÇİNDEKİ HAMAM ISLAH EDİLECEK

Şehir genelinde yol yatırımları aralıksız sürerken, sağlık turizm alanlarından olan Ilıca Mahallesi'ne ulaşım sağlayan arterde yenileme çalışmaları tamamlanarak trafiğe açıldı. Yaklaşık 5 kilometre uzunluğa sahip arterde genişletme çalışmalarının ardından sıcak asfalt uygulaması da tamamlanmıştı. Ekipler, genişliği 11 metreye çıkarılan arterde şerit çizgi ve trafik işaretleme uygulamalarını da gerçekleştirdi. Kaplıcalara ulaşım sağlayan arterde yol çizgi şerit ve levhalama çalışmalarının da tamamlanmasıyla hat baştan uca yenilenmiş oldu. Yaklaşık 3 Milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen yenileme projesiyle bölgeye kesintisiz ulaşım sağlanıyor.

TURİZM POTANSİYELİ YÜKSELECEK

Ilıca Mahalle Muhtarı Hüseyin Kar çalışmalara ilişkin, “Mahallemiz ile Süleymanlı yol çatı arasındaki yolumuz Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi. Yolda yapılan genişletme ve sıcak asfalt çalışmaları neticesinde yolumuz daha kullanışlı hale geldi. Bu sayede artık misafirlerimiz Kaplıcalara daha rahat ulaşabilecek. Başkanımız mahallemizde bulunan Sağlık Turizm Tesisi’nin en kısa sürede yenileceğini iletti. Mahallemize yaptığı yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve ekibine şahsım ve mahallem adına teşekkür ederim” dedi.

ILICA MAHŞER YERİ GİBİ

Bayram tatilinin uzun olması, okulların da tatil olması sebebiyle kendilerini yaşadıkları şehirlerden uzaklaştıran ve sağlık sorunu olanlar, soluğu sağlık ve turizm cenneti Ilıca’da aldılar.

Edinilen bilgilere göre otel ve pansiyonlarda boş yer bulunmazken, mahallede nüfusun patladığı gözlemlendi.

İşletmeci Bünyamin Torun, bu yoğunluğun hafta sonuna kadar süreceğini söyledi.

AKBEL’CE İŞLETİLEN BELEDİYE HAMAMI

Büyükşehir Belediyesine bağlı AKBEL şirketi tarafından işletilen çarşı içindeki hamam, sezon sonunda (muhtemelen ekim ayı içinde) yıkılarak yerine daha modern bir hamam yapılacak. Bu karar, sezon ortasında esnafın işlerine sekte vurmaması ve misafirlerin rahatsız olmaması için alındı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol